,
27/05/2016
El món dels castells al territori
3 de 9 amb folre dels Castellers de Vilafranca a Sants
Foto:
Castellers de Vilafranca

Seguir sumant

Un cap de setmana amb actuacions dels Castellers de Vilafranca i Xicots on no s’esperen estrenes, però serà una bona oportunitat per seguir sumant construccions en aquest primer tram de temporada.

Els Verds actuaran dissabte a Sants conjuntament amb els Castellers de Sant Cugat, Poble Sec i Sants. Una diada on els verds volen repetir els dos castells de nou assolits la setmana passada. D’altre banda, la colla local podria donar una passa més i fer el primer castell de nou del curs.

Diumenge li tocarà el torn als Xicots, que es faran acompanyar dels Castellers de Castelldefels, Sabadell i Minyons de l’Arboç. En la diada en memòria a Joan Sol, els vermells intentaran repetir la diada de Fires, amb els dos castells de vuit i la torre de set. Els Saballuts es desplaçaran a Vilafranca amb l’intenció de fer una gran actuació de castells de vuit, i hi podrien estrenar la torre de vuit.

Dissabte, 28 de maig de 2016

BARCELONA
Firentitats a Sants
Carrer de la Creu Coberta, 18h

Castellers de Sant Cugat
Castellers de Sants
Castellers de Vilafranca
Castellers del Poble Sec

LA BISBAL DEL PENEDÈS
Festa del Barri de la Plaça
Plaça Major, 19:30h

Colla Castellera La Bisbal del Penedès

ALGEMESÍ
17a Trobada de Muixerangues
Plaça Major, 19h

Muixeranga d’Algemesí
Nova Muixeranga d'Algemesí
Bordegassos de Vilanova
Castellers de Sant Pere i Sant Pau

Diumenge, 29 de maig de 2016

VILAFRANCA DEL PENEDÈS
Diada del Firal - Memorial Joan Sol
Plaça de Milà i Fontanals, 12h

Castellers de Castelldefels
Castellers de Sabadell
Minyons de l'Arboç
Xicots de Vilafranca

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

Aquest blog pretén acostar les diades de les colles del nostre territori a tots aquells, aficionats o no, que de tant en tant els agrada assistir a una diada castellera. Cada setmana intentarem enumerar les actuacions i les previsions de les colles del Gran Penedès, destacant les diades imprescindibles del calendari casteller.

11/11/2016
Aquesta setmana només actua una agrupació del nostre territori, els Bordegassos de Vilanova, que diumenge actuaran a la diada dels Castellers de Sant Cugat.
04/11/2016
Aquesta setmana destaquem la 45a Diada de la Colla dels Bordegassos de Vilanova, que estaran acompanyats pels Castellers de Sant Cugat i els Minyons de l’Arboç.
28/10/2016
Aquesta setmana acaba la temporada per les colles de Vilafranca i cada una ho fa amb una diada a la plaça de la Vila.
21/10/2016
Comencem a tancar la temporada castellera, Dissabte hi ha una bona pila d’actuacions amb presència de colles del nostre territori. Diumenge, tots els ulls estaran posat a Valls amb la diada de Santa Úrsula.
14/10/2016
Aquest cap de setmana tot l’interés estarà posat a la diada de santa Teresa a el Vendrell.
07/10/2016
Després de l’intens cap de setmana de concurs tenim una jornada gairebé de descans. Només Xicots de Vilafranca, a Manresa, i Minyons de l’Arboç, a casa, actuaran aquest cap de setmana.
30/09/2016
Finalment arribem a un dels moments més esperats de la temporada, el concurs. Tant dissabte com diumenge se celebraran a Tarragona dues jornades de concurs.