Brasa i menús amb la millor relació qualitat preu

Can Cuenca, un dels restaurants més clàssics al nucli antic de Vilanova
Surtdecasa Penedès
,
09/09/2013
Menjar i beure

Anar a a Can Cuenca és garantia de menjar bé i fer-ho a un preu molt raonable. La seva especialitat és la brasa, que podem tastar tant a la carta com dins del menú, però l'oferta es complementa amb tot un ventall de plats que no tenen res a envejar als que podríem tastar a casa. Cuina sense grans pretensions, però solvent i gustosa. A més, de tant en tant sobresurten algunes propostes per damunt de la mitjana, ja de per si bona. Seria el cas dels calamars amb ceba.

Els menús són un dels trets distintius del restaurant. Entre setmana, per 9 euros amb 90 podem triar entre tres primers, tres segons, un ampli ventall de postres i la primera beguda. Els dissabtes al migdia, el menú costa 14 euros amb 90, manté com a mínim una proposta de brasa i també acostuma a oferir com a primer una paella que està a l'alçada. En ambdós casos, el cafè va a part. A les nits i diumenge al migdia s'ha de menjar a la carta, però els preus són moderats. Per uns 20 euros podem quedar molt ben servits, amb dos plats, postres i beguda.

Recomanem apostar per un dels seus plats a la brasa, que vénen amb acompanyament de patates fregides i tomàquet escalivat. Sigui quina sigui la tria l'haurem encertat, tant en la qualitat del producte com en la manera com s'ha cuinat. La resta de plats poden anar des de les amanides als macarrons, passant pels cigrons amb espinacs. Les amanides són amanides normals, de les que ja no es troben. És d'agrair. Tenen els ingredients que tenen les amanides de tota la vida i no ens hi trobem mel, vinagre de Mòdena o altres ingredients que la cuina contemporània dóna per descomptat que pot incloure a les amanides sense avisar. Els macarrons també recordaran, i molt, als que podem menjar a casa. Tot i no ser la seva especialitat, si és el dia que hi ha paella i la triem, tampoc no ens equivoquem. Les postres són casolanes i posen un bon punt i final a l'àpat. D'entre tots els plats possibles, recomanem els calamars amb ceba, que alguns dissabtes els trobem al menú.

A la nostra visita hi hem menjat dues persones, fent menú de dissabte. Els dos hem penjat macarrons de primer i de segon un ha triat calamars amb ceba i l'altre entrecot, sempre acompanyat de patates fregides. Els dos hem begut cervesa, de postres hem fet pastís de Sant Jaume i flam, ambdós casolans, i hem acabat amb dos cafès. Tot plegat, 32 euros amb 20.

Restaurant Can Cuenca
Carrer del Comerç 7, Vilanova i la Geltrú

A

També et pot interessar