Música
,
2017
Dilluns 14 d'agost, 22:30h
Església Parroquial
Rialp

Ignacio Henderson en concert, Festival de Música de la Vila de Rialp

Dins del XVII Festival de Música de la Vila de Rialp, Ignacio Henderson ofereix un concert de piano amb un programa on s'hi podran escoltar grans clàssics.

Programa: 

BACH
Preludi en Do Major
Fuga en Re Menor
MOZART
Sonata en Fa Major
Allegro Adagio
BEETHOVEN
Sonata en Sol Major
Allegro
Minuet
Sonata en Sol Menor
Andante
Rondó
CHOPIN
Nocturn Número 20
 

Preu: 

12€
Es poden adquirir les entrades a l'Ajuntament de Rialp
Venda online aquí

Fitxa tècnica: 

Ignacio Henderson: piano

D’origen anglo-xinès-espanyol, el flautista, pianista i clavecinista, Ignasi Henderson, neix a Barcelona, en el si d’una família d’artistes i intel·lectuals. 
Comença a estudiar piano, solfeig i Teoria de la Música, als set anys, a Barcelona, ciutat on ha realitzat tots els seus estudis musicals posteriors. Obté el diploma elemental de piano i des de 1987 estudia amb Paulina Angel, a més d’haver cursat Master Classes amb Carlota Garriga. Als setze comença a estudiar flauta travessera amb Bàrbara Lynn, Catedràtica de la Musikhochschule de Stuttgart. Continua els seus estudis a Barcelona on obté el títol de Professor Superior de Flauta Travessera l’any 1987. A partir d’aquest moment treballa amb Claudi Arimany, amb el qual perfecciona la seva tècnica al llarg de deu anys. Completa la seva formació a través de diversos cursos amb JP Rampal i Maxence Larrieau.
La seva activitat concertística l’ha portat a actuar en diversos punts de la geografia espanyola, així com a l’estranger, destacant els recitals al “Victoria Concert Hall” de Singapur (la gravació recull el CD homònim) i al “City Hall” de Hong-Kong. L’acollida que aquests concerts ocasiona promou posteriors concerts a l’Orient, rebuts amb gran èxit de públic i crítica.

Organitza: 

Rialp Musical Associació

Col·labora: 

ONCE, Ajuntament de Rialp, Diputació de Lleida, IDAPA, Institut d'Estudis Ilerdencs

Més informació: 

  • imatge de control 1per1