Un dels plats que es poden degustar a Lo Quiosc

Pels fogons de Lo Quiosc: “Volem impregnar la gent de felicitat”

Parlem amb l’equip de cuina de ‘Lo Quiosc’ de Talarn
Raül Bobet del celler Castell d'Encús

Raül Bobet: “El perfil cromàtic dels vins que tenim ens caracteritza”

La Fira de Vi del Pirineu de Talarn és un expositor de Vins d'Alçada
Els formatges acabats

Auca del formatge vivent o com se feve el formatge

Us avancem un dels tallers de la Mostra de formatges artesans de Catalunya
Imatge de la calderada de Sort de l'any 2007

Fem bullir l'olla que arriba Carnaval!

Viatgem en el temps en la recerca del significat del carnaval i les calderades
Pa artesà

Guillem Xanxo: “El territori m’ensenya altres maneres de viure”

A la Fleca de muntanya es fa pa amb forn de llenya i massa mare
Imatge d'una de les xerrades de la festa Pallars terra de corder

Xisquetes i latxes a la 4a Pallars terra de corder

El proper diumenge, 29 d’abril, el Parc del Pinell de Tremp acollirà més de mig miler de persones que gaudiran de l’excel·lent qualitat del corder del Pallars

Agenda

On puc anar

Lo Quiosc a la vora del pantà de Sant Antoni
Talarn