Música
,
2017
Dissabte 2 de setembre, 22:30
Església Parroquial
Rialp

José Manuel González i Edoardo Torbianelli en Concert, Festival de Música de la Vila de Rialp

El desé concert del 'Festival de Música de la Vila de Rialp', el protagonitzen el duo format per José Manuel González a l'oboè, i per Edoardo Torbianelli al piano.

Programa: 

SCHUMANN, ROBERT (1810—1856)
Drei Romanzen Op. 94 per Oboè i Piano
SCHUMANN, ROBERT (1810—1856)
Adagio and Allegro Op. 70 per Oboè i Piano​
SCHUMANN, ROBERT (1810—1856)
Fantasiestücke Op. 73 per Oboè i Piano
KALLIWODA, JOHANN WENZEL (1801—1866)
Morceau de Salon Op. 228 Oboè i Piano

Preu: 

12€
Es poden adquirir les entrades a l'Ajuntament de Rialp
Venda online aquí

Fitxa tècnica: 

José Manuel González és nascut a València el 1976. Va començar els estudis d'oboè als deu anys, sent els seus professors a Espanya Fermín Clemente i Francisco Salanova. Va continuar estudis a la Royal Academy of Music de Londres i a la Musikhochschule d' Stuttgart. Va ser membre de la Jove Orquestra Nacional d'Espanya, Jove Orquestra de la Unió Europea i la Gustav Mahler Jugendorchester. Premi d'Honor Fi de Carrera Primer Premi en el Concurs de Joventuts Musicals d'Espanya, Primer Premi i Premi Especial del públic amb el Miró Ensemble al Concurs Internacional de la ARD de Munic.

Edoardo Torbianelli nascut a Trieste al 1970, prengué les seves primeres lliçons de música en privat i després al conservatori de Trieste.Va continuar els seus estudis a Scuola di Alto Perfezionamento Musicale dei Filarmonici di Torino, al KoninglijkVlaams Muziekconservatorium Antwerpen i a la Secció de Música de la Universitat Catòlica d'Holanda. A més a més, ha estudiat literatura i lingüística a nivell universitari. Ha estudiat Història de les tècniques d'actuació, especialment sobre els períodes Clàssics i Romàntics, participant en nombrosos seminaris analitzant el so de principis del segle XX.

Organitza: 

Rialp Musical Associació

Col·labora: 

Ajuntament de Rialp, Diputació de Lleida, IDAPA, Institut d'Estudis Ilerdencs

Més informació: 

  • imatge de control 1per1