Fires i festes
,
2019
Dies 11 i 12 de maig
Centre d'Art i Natura
Farrera

Festa de Lo Cireral

La Festa de lo Cireral és la trobada anual de l'associació d'Amics del Centre d'Art i Natura de Farrera, l'entitat gestora del CAN. És una celebració de la primavera que té la voluntat de coincidir amb la floració dels cirerers de la vall.

Enguany la festa ha convidat a tres creadores de l'associació: dues escriptores que coincideixen a escriure sobre memòria, Marta Marin-Dómine i Teresa Ibars, i a un músic percussionista, Arnau Obiols. Les escriptores, tot conversant ens presentaran els seus respectius llibres, 'Fugir era el més bell que teniem' de l'autora barcelonina que resideix a Toronto, Canadà, i 'Atles de l'oblit' de l'arxivera lleidatana nascuda a Aitona.

El jove músic alturgellenc ens presentarà el seu recent treball, 'Tost', encara calent, que de fet aprofitarà l'esdeveniment de Farrera per a començar-lo a rodar

Programa: 

Dissabte 11 de maig
18:30h | Trobada dels socis i presentació de Marta Marín-Dómine i de Teresa Ibars de 'Fugir era el més bell que teniem' i 'Atles de l'oblit'. Hi haurà els llibres a la venda!
20:30h | Sopar de l'entitat (cal fer la reserva)
22:15h | Concert a St. Roc d'Arnau Obiols amb presentació de 'Tost'. Serà a "taquilla inversa" i tot el que es recapti serà en suport del Centre d'Art i Natura!

Diumenge 12 de maig
11:00h | Presentació d'Olga Olivera-Tabeni del seu treball 'Una florista desobedient', artista resident guanyadora Beca Art i Natura a la Creació 2018
12:00h | ruta literària per Farrera (fins a Alendo)
14:00h | Dinar de comiat (cal fer la reserva)

Preu: 

Sopar: 18€ | Dinar: 16€ 

Inscripcions: 

Al telèfon: 973 622 106

Organitza: 

Associació d'Amics del Centre d'Art i Natura

Més informació: