Activa't
,
2022

Trobades NL. Arrelats

Nova edició de les Trobades NL, en aquesta ocasió 'Arrelats. Les famílies més antigues de Catalunya… i del Pallars', una xerrada, dinar i visita guiada a Casa Borrut, amb la família Orteu d'Esterri de Cardós i els autors Judit Pujadó i Xavier Cortadelles.

Sinopsi: 

No hi ha unes famílies més antigues que altres. Sí que hi ha, però, famílies que porten visquent a la mateixa casa des de fa molts segles. És el cas dels Orteu de Casa Borrut, que porta oberta a Esterri de Cardós des de fa quatre segles. Com s'ho han fet per seguir en un mateix lloc quan tot ha canviat tant? Els conreus, els valors, el territori, la cultura…

Coneixerem la seva història fent una visita guiada amb la família i acompanyats de Judit Pujadó i Xavier Cortadellas, co-autors del llibre 'Arrelats. Les famílies més antigues de Catalunya'.

I com a la casa on de tot hi ha, aviat s'arregla el dinar —que diu el refrany—, acabarem la trobada amb un bon àpat: arròs de muntanya amb bolets, carn de corder ecològic, pastís casolà, vi i pa.

Preu: 

20€ (Inclou assistència a la xerrada, visita guiada, dinar i descompte del 10% en la compra del llibre 'Arrelats')

Inscripcions: 

Cal fer inscripció prèvia al correu naturallibres@gmail.com, o via WhatsApp al 626 534 710.

Organitza: 

Natura Llibres

Més informació: