Música
,
2023
Divendres 14 de juliol, 21h
Lo Quiosc
Talarn

Concert d'Els Amics de les Arts + Caïm Riba + Viktor Ollé

En el marc de la nova edició del Talarn Music Experience, concert d'Els Amics de les Arts, Caïm Riba i Viktor Ollé.

Sinopsi: 

L'any 2021, Caïm Riba va presentar 'Llunes de Plutó' (RGB Suports, 2021), un disc alegre i ple de positivitat que ha estat concebut entre la gira Nararai i el confinament. Quan el va començar a compondre, s'encaminava a tenir un caràcter més intens i profund, però les necessitats del seu moment vital i la inesperada visita de la pandèmia global el van anar portant cap a un caràcter més fresc i despreocupat on es reforça el so més ric i electrònic que sempre l'ha acompanyat. 'A la ciutat' n'és una bona mostra.

Per fi tornen Els Amics de les Arts en concert després d'una temporada en silenci on han estat preparant nou disc i treballant amb projectes musicals diversos. El retorn als escenaris d'un dels grups més estimats de Catalunya, únics per la seva connexió amb l'audiència i referents musicals d'un públic ampli i intergeneracional. Joan Enric Barceló, Ferran Piqué i Daniel Alegret han preparat un repertori de grans èxits de la banda pel seu concert.

Tancarà la nit el barceloní Viktor Ollé, conegut dins de l'escena alternativa pels seus 9 anys de dj resident a la Sala Apol·lo. Les influències provinents del Rock, Soul, Funk, Electrònica i Brit Pop van anar modelant els seus gustos musicals sense etiquetar-se en cap d'ells.

Programa: 

21:00h | Caïm Riba
22:30h | Els Amics de les Arts
00:00h | Viktor Ollé Dj Set

Preu: 

 

27€ (+ 2€ despeses de gestió)
Comprar entrada aquí (enllaç)

Organitza: 

Lo Quiosc i Temproductions

Més informació: