Espectacles
,
2018
Diumenge 11 de novembre, 18h
Teatre Casal
Cervera

Espectacle de titelles 'Els tres óssos'

A càrrec de la companyia L'Estaquirot.

Sinopsi: 

És una recreació del conte de La Rínxols d’or. La història original, segurament molt coneguda per la majoria, es basa en aquest personatge i la seva aventura. En la nostra versió, l’accent dramàtic recau en la vida dels óssos, que en passen a ser els principals protagonistes.

Els nostres óssos es dediquen a recollir fruites del bosc per fer melmelada. L’aventura comença quan l’ós petit, tot sol i per primer cop, emprèn un llarg viatge per anar a buscar mel. Amb l’ajuda dels animals que viuen al bosc va trobant el camí i un cop aconseguida la seva missió torna content cap a casa.

Quan arriba l’hora de fer el dinar, preparen una bona sopa i mentre esperen que es refredi, surten a passejar. Quan són fora es presenta la Rínxols d’or, una noia molt tafanera i trapella, que acaba alterant l’harmonia familiar.

L’escenografia es construeix a partir d’unes caixes de fusta que es van obrint, desplegant i transformant a la vista del públic, per mostrar els diferents espais on transcorre la història: la casa, la fàbrica de melmelada i el bosc. Uns personatges ben definits i una música creada per il•lustrar el conjunt, contribueixen a fer d’aquest, un espectacle absolutament dinàmic i atractiu.

Més informació: