Entrevistes

Llibres
Ferran Grau

Ferran Grau: "Som esclaus del capital en tots els àmbits de la vida i el periodisme és un mirall de la vida"

El periodista i escriptor lleidatà ha publicat la seva darrera novel·la 'L’hivern del coiot'
Le Nais

Le Nais: "Si a través de la música puc reivindicar coses o fer-ne brillar d’altres que estan en la foscor, ho faré"

La cantant de Balaguer afincada a Barcelona publica 'When I Can't Speak but I Can Sing', el seu primer EP
Marta Gubau i Mariona Visa

Marta Gubau: "Poca gent pot dir que està millor als 45 anys que als 30"

Juntament amb Mariona Visa acaba de publicar el llibre autobiogràfic 'Tenim un cor per a tu'
David Casals, director ECCIT LLeida

David Casals-Roma: "Les històries locals s'han de treballar d'una manera universal"

El creador audiovisual és el director de la primera escola de cinema de Lleida, l'Escola Catalana de Cinema i Televisió
Alba Mascarella

Alba Mascarella: "L'espectacle és un reconeixement per totes aquestes autores que no han estat reconegudes al llarg de la història de la literatura"

Parlem amb la rapsoda, establerta a Ponent, dels seus espectacles i del paper de la dona en el món de la poesia i la cultura
Anna Camarasa

Anna Camarasa: "La intel·ligència emocional hauria de ser una competència de les escoles"

La doctora ens parla de com detectar un inici de trastorn mental i combatre'l amb la prevenció i la gestió de les emocions
Ernest Costafreda

Ernest Costafreda: "Omplo espais decadents amb poesia per inundar-los d’amor"

Parlem amb l'artista lleidatà que acaba de publicar el llibre ‘Poesía de Mierda’
Erik Schmitz

Erik Schmitz: "La meva motivació és poder embellir l’entorn amb l’escultura"

Parlem amb l'artista afincat a Ivars d'Urgell, sobre els seus origens, motivacions i la seva visió de l'art connectat amb la naturalesa
Aquelarre

Jordi Calafell: "L’Aquelarre és el plat fort de la nostra temporada"

Del 30 d'agost a l'1 de setembre tindrà lloc aquesta festa del foc a Cervera
Formatges Camps

Robert Camps: "Vam començar amb un formatge sota el braç i anar rodant per les botigues"

Visitem Formatges Camps, la única formatgeria artesana del Pla d’Urgell
Rosa Piqué

Rosa Piqué: "La feina en una granja és obligada però abans m’emportava el portàtil de vacances"

Parlem amb una de les dones joves que s’ha incorporat al món ramader en el últims anys
Joel Castanyé

Joel Castanyé: "El lleidatà és modest i humil però no cal amagar-se si fem les coses bé"

El xef de La Boscana és un dels convidats a cuinar a l’àrea VIP del Sónar
Carme Vallès

Carme Vallés: "Fins als set anys, l’infant viu les emocions de la seva mare"

La borgenca és l'ànima del centre multidisciplinari Singularment a Les Borges Blanques