Activa't
,
2021

Biblioteques amb D.O. a Balaguer

En el marc del projecte 'Biblioteques amb DO', projecte de dinamització cultural a les biblioteques públiques de Catalunya que pren com a punt de partida la cultura del vi, es duran a treme dues activitats on la cultura i el vi són els principals protagonistes.

La primera, és la xerrada 'Vinyes entre vitrines: el món del vi en les col·leccions d’art dels museus catalans' amb Carme Alòs, on es farà un recorregut per la representació de la cultura del vi a través del patrimoni artístic que es troba als museus catalans, amb una selecció de les principals obres artístiques i peces arqueològiques que es troben als museus del nostre país.

La segona és una activitat de caire familiar on es proposa el taller de manualitats 'DIY segells d’estampació denominació d’origen' a càrrec de Riu Rau. Les persones interesades a participar-hi, cal que passin a buscar el seu kit per la biblioteca i després, un cop feta la manualitat, facin arribar una foto o la pengin a les seves xarxes socials, amb l’etiqueta #balaguerdo2021.

Programa: 

A partir del 8 de febrer:
Taller familiar 'DIY segells d’estampació denominació d’origen' a càrrec de Riu Rau (+ 5 anys)

Dimecres 24 de febrer:
20h | Presentació-xerrada 'Vinyes entre vitrines' amb Carme Alòs

Organitza: 

Biblioteca Margarida de Montferrat

  • imatge de control 1per1