Família
,
2021

Espectacle familiar 'Dones en tota regla' (Ajornat)

Espectacle familiar 'Dones en tota regla', a càrrec de la compayia La Remeiera. Una obra que ajudarà a descobrir què s'amaga darrere de les metàfores del llenguatge popular, sovint oblidat per falta de comprensió, i on el públic pot connectar amb l'autèntic procés de la menstruació.

Edat recomanada: a partir de 5 anys

Horari: 

Primera sessió: 11h
Segona sessió: 12:30h

Sinopsi: 

Dues dones encarregades de desvetllar la cara oculta del llenguatge popular, arriben al mig de la plaça determinades a explicar-nos què s'amaga darrere de la llegenda del Pare Janàs, la qual ens ensenya a entendre els arquetips femenins que juguen un paper fonamental en el viatge de la dona i la menstruació.

A través d'elles, i amb un llenguatge popular, reviurem la història de la Margarida, una noia que descobreix el poder i la fortalesa interior a través de les fases lunars i els cicles menstruals. En el seu viatge s'haurà d'enfrontar a reptes que faran que esdevingui la veritable protagonista de la llegenda com hauria d'haver estat des de sempre, reivindicant així, la figura imprescindible de la dona en aquesta societat. 

Preu: 

6€ | Reserva entrades aquí (enllaç)

Fitxa tècnica: 

Intèrprets: Helena Fernández i Mònica Torra
Disseny de vestuari: Rut Mateu
Adaptació de la llegenda: Helena Fernández
Escenografia: Oriol Mateu
Dramatúrgia: La Remeiera
Fotografia i vídeo: Xavi Valls
Direcció escènica: Francesc Mas
Música original: Mònica Torra

Més informació: