Fires i festes
,
2021
Dissabte 5 de juny
Càmping Municipal
Tàrrega

Fira de la Cervesa Artesana

8a edició de la Fira de la Cervesa Artesana de Tàrrega després d’haver suspès el certamen de l’any passat a causa de la pandèmia. La celebració d’enguany tindrà lloc al Càmping Municipal de 12 del migdia a 12 de la nit amb aforament limitat per a 950 persones i tindrà dos torns horaris per poder beneficiar la rotació dels assistents. 

La Fira de la Cervesa Artesana de Tàrrega s’ha convertit en un referent del panorama català i l'organització ha realitzat tots els esforços perquè es pogués tornar a celebrar amb la intenció de donar suport al sector cerveser, que també s’ha vist afectat per la crisi de la Covid-19.

Així, durant tota la jornada, hi haurà 12 cervesers d’arreu del territori que oferiran degustacions i venda de les seves varietats de cervesa artesana. Tampoc faltarà l’habitual programació musical que acompanya el certamen, que comptarà amb actuacions de La Rumba Blanca Big Band, Gerard Sala, Lasta Sanco, Pascual & Desnatats i diferents Djs que amenitzaran les dotze hores de l’esdeveniment.

Horari: 

Primer torn: de 12 a 18h
Segon torn: de 18 a 00h

Preu: 

3 € entrada + vas commemoratiu
Comprar entrada aquí (enllaç)

Organitza: 

Associació Agrat i Cerveseria Matoll 

Col·labora: 

Ajuntament de Tàrrega i Diputació de Lleida

Més informació: