Menjar i beure
,
2021
Del 29 de setembre al 30 de novembre
Diversos espais
Lleida

Jornades gastronòmiques 'Cuina de l'Horta, vins de Ponent'

Jornades gastronòmiques Cuina de l'Horta, vins de Ponent, que compta amb la participació d'11 restaurants que oferiran menús especials amb productes de l'Horta maridats amb vins de 21 cellers de la DO lleidatana que formen part de l'associació Lleida Wine Route.

La iniciativa vol promoure i reivindicar el producte de proximitat i posar en valor l'Horta de Lleida, i, a la vegada, donar suport a la restauració després de les dificultats viscudes durant la pandèmia. 

Algunes de les creacions que han preparat per a l'ocasió són, per exemple, carpaccio de peus de porc amb vinagreta de caragols i tomàquet confitat; terrinade corder xisqueta a baixa temperatura amb reducció de ratafia; paella d'estil cassola del tros (arròs amb porc, pollastre, conill, espinacs i caragols bovers); melós de galta de vedella amb bolets i salsa de vi Costers del Segre, o bunyols de poma Reineta amb crema, entre moltes altres. 

> Consulta els restaurants i cellers participants, així com els menús que ofereixen, aquí (enllaç)

Organitza: 

Revista Cuina

Col·labora: 

La Paeria · Ajuntament de Lleida i Ruta del Vi de la D.O. Costers del Segre

Més informació: 

  • imatge de control 1per1