Jump to navigation
Dissabte 11 de maig, 11h
Dissabte 11 maig, 16h
Del 8 al 12 de maig
Dissabte 18 de maig, 11h
Dissabte 18 de maig
Del 15 al 19 de maig
Del 22 al 26 de maig
De l'1 al 31 de maig
Sortida 'Herbes Silvestres Comestibles de la Mitjana, del camp a la taula' a càrrec d'Albert Tarragó i Amanda Bataller, membres d'Eixarcolant, el col·lectiu de promoció de l'agroecologia i la recuperació dels sabers sobre les "males herbes" comestibles.
Es tracta d'una sortida etnobotànica gastronòmica per aprendre a identificar les plantes silvestres de la Mitjana, que també inclourà una degustació de plats cuinats amb aquestes plantes.
*Punt de trobada: entrada del Parc de la Mitjana de Lleida.
A la sortida descobrirem la gran diversitat de les mal anomenades "males herbes" que trobem per tot arreu i aprendrem a identificar-les, utilitzar-les tant a la cuina per elaborar plats deliciosos i nutritius com per altres usos com medicinals, artesanals, decoratius, etc. La idea és revaloritzar i rescatar aquests usos tradicionals de les plantes del nostre territori per incorporar-los de nou a les nostres vides.
14 € socis | 18€ general
Cal fer inscripció prèvia aquí (enllaç)
Col·lectiu Eixarcolant
Web Col·lectiu Eixarcolant Facebook Col·lectiu Eixarcolant