Arts
,
2022

Exposició 'Gravats'

Exposició 'Gravats', una mostra que repassa la faceta com a mestre gravador d'un dels seus pintors targarins més apreciats, Francesc Rufes (1946). Es tracta d'una exposició integrada per 78 obres que recorren la dilatada trajectòria de Rufes usant la tècnica del gravat. La col·lecció aplega treballs realitzats des de finals de la dècada dels 60 i fins a l'actualitat. 

Algunes peces, les més actuals, són inèdites ja que s'exhibeixen per primera vegada al públic. Rufes s'inspira tant en paisatges de les rodalies de Tàrrega com en situacions quotidianes, imatges que plasma en estils figuratiu i abstracte.

Mai presoner d'una sola tècnica o temàtica, però sempre captivat per l'ofici, Francesc Rufes va rebre formació especialitzada en gravat a l'escola Massana de Barcelona. Fou deixeble de Joan Albiol i s'especialitzà en la tècnica del gravat al burí damunt d'acer i altres tipus de metalls. La multiplicitat de tècniques és patent en aquesta mostra, que permet recórrer la seva llarga trajectòria com a gravador. 

Horari: 

De dilluns a dimecres: de 10 a 14h
Dijous i divendres: de 10 a 14h i de 17 a 20h
Dissabtes i diumenges: d'11 a 14h i de 17 a 20h

Organitza: 

Museu Tàrrega Urgell

Més informació: 

  • imatge de control 1per1