Arts
,
2022
Del 16 de setembre al 26 de febrer
CaixaFòrum Lleida
Lleida

Exposició 'Pixar, construint personatges'

Exposició 'Pixar, construint personatges', una mostra endinsa al públic en el procés de creació dels personatges de les pel·lícules de Pixar Animation Studios.

Al llarg de la mostra, els visitants podran anar descobrint la intencionalitat dels dibuixos i les maquetes, el perquè de cada detall dels personatges i els entorns per aconseguir el gran objectiu: donar vida a les històries.

Horari: 

De dilluns a divendres: de 10 a 14h i 17 a 20h
Dissabtes: d'11 a 14h i 17 a 20h
Diumenges i festius: d'11 a 14h

Sinopsi: 

Pixar Animation Studios és conegut sobretot per les idees fantàstiques que impulsen les seves pel·lícules (joguines que cobren vida, un home gran que fa volar casa seva amb milers de globus, una família de superherois...). Aquests relats neixen de les vicissituds del dia a dia dels mateixos creadors. Des dels primers esbossos i notes gargotejats ràpidament fins als retocs d’acabat de la il·luminació i dels efectes, els creadors de Pixar s’esforcen constantment per contribuir a la trajectòria emocional dels personatges amb totes les eines de què disposen.

Durant els anys de feina i esforç que representa la producció de cada pel·lícula, l’equip de Pixar no deixa res a l’atzar, tot és al servei d’una història destinada a fer-nos despertar les emocions. Aquesta exposició permet veure des de dins, des de la perspectiva dels artistes, el procés de disseny visual de Pixar. Les obres que es mostren proporcionen una idea general dels anys d’experimentació, deliberacions i repeticions que s’inverteixen en cada pel·lícula.

Preu: 

Entrada gratuïta, amb aforament limitat.

Inscripcions: 

Cal fer reserva prèvia aquí (enllaç)

Més informació: