Família
,
2022
Del 5 d'agost a l'11 de setembre
Darrere el Santuari de Sant Ramon
Sant Ramon

Laberint de Palla de Sant Ramon

2a edició del Laberint de Palla de Sant Ramon, una proposta on els equips participants hauran de descobrir la saga de la família Trestombs i trobar la sortida del laberint en menys de 30 minuts. 

Enguany el laberint s'amplia i serà més complicat i divertit trobar-ne la sortida. En total estarà format per un entramat de 450 bales de palla —150 més que l'any passat—, de 300 quilos cadascuna i que dibuixen un encreuament de camins; alguns d'ells no tenen sortida, i d'altres condueixen al mateix lloc de punt de partida.

Horari: 

De dijous a diumenge: de 18 a 22h

Sinopsi: 

Per sortir del Laberint de palla els participants hauran de fer servir tot el seu enginy, orientació i una bona dosi de destresa. Els equips hauran d'aconseguir trobar la sortida del laberint i resoldre un nou enigma amb menys de 30 minuts. Enguany hauran de completar l'arbre genealògic de la família Trestombs i posar nom i cara als 13 membres d'aquesta saga familiar. Els protagonistes d'aquest joc de pistes són una família de picapedrers que van construir el Santuari de Sant Ramon.

Amb la seva història els participants podran descobrir i conèixer algunes anècdotes i curiositats de l'Escorial de la Segarra i també del poble.

Preu: 

 

5€ general | Gratuït menors de 5 anys
Cal fer reserva prèvia aquí (enllaç)

Organitza: 

Associació de Joves La Mansa

Més informació: 

  • imatge de control 1per1