Música
,
2023

Concert 'El so de l'aigua'

Concert 'El so de l'aigua' a càrrec de la Jove Orquestra de Ponent que, sota la direcció de Miquel Massana, aproparan al públic a l'immens i apassionant món sonor de l'aigua, i farà viatjar per rius i mars d'aquí i d'allà, fent descobrir com sona l'aigua.

Durada: 60 minuts

Sinopsi: 

Qui no s'ha assegut alguna vegada absort davant la immensitat del mar i ha deixat perdre la mirada entre el balanceig de les onades? I qui no ha fet volar la seva imaginació inspirat pel màgic murmuri d'una font, d'un rierol o la hipnòtica cortina d'una cascada? Qui no s'ha adormit embolcallat pel suau, però constant degoteig de la pluja a l'altra banda de la finestra? Qui no s'ha espantat de petit -o potser no tan petit…-  amb l'arribada d'una violenta tempesta i s'ha amagat sota els llençols?

Totes aquestes sensacions, que ben segur hem experimentat més d'una vegada, han servit d'inspiració a molts compositors al llarg de la història de la música. Totes elles amb un denominador comú: l'aigua; aquest element tan indispensable per la vida i que, valgui dir-ho, també hem malgastat durant massa temps.

Preu: 

 

10€ general | 9€ Amic/ga de LaTemporada
Comprar entrada aquí (enllaç)

Organitza: 

La Paeria, Ajuntament de Lleida