Fires i festes
,
2016
Del 26 al 28 d'agost
Diversos espais
Cervera

Aquelarre de Cervera

Arriba la XXXIX edició de l'Aquelarre de Cervera, una de les festes més seguides de les Terres de Ponent. En aquesta edició Albert Parra (Alea Teatre) n'assumeix la direcció artística i es centrarà en els diferents tipus de bruixes i la seva màgia.

El Ball de Diables de Vilafranca del Penedès farà la baixada de la Universitat fins a la plaça Major acompanyant als Diables de Cervera Carranquers i el Ball de diables de Llorenç del Penedès durà a terme el correfoc que tindrà lloc als voltants de 01.15h aproximadament, des del carrer Major, fins a la plaça Pius XII, i el de les 03.30 hores, des de la Plaça Universitat fins a Pius XII.

No faltarà l'Aquelarret, la festa del foc per als més petits, on s'ha convidat als diables “Set pecats capitals”, de la Pobla de Mafumet -aquests ballaran des dels patis de la Universitat donant així el tret de sortida als actes oficials de dissabte-.

Hi tampoc es deixarà de banda la música. El 26 d'agost actuaran La Terrasseta de Preixens i Itaca Band; el dia 27 Strombers, La Salseta del Poble Sec i Kaotiko; i el dia 28 Vergüenza Ajena. Tanmateix, es compatarà amb les actuacions de Cor Roent, Tribut Extremoduro, The Pink Goats, Versió Original, Dj Ferry Sander, Dj Miquel Fontova, Dj Ivanet, Dj Joe Lee i Dj Te jodes y bailas.

Més informació: www.aquelarre.cat