AGENDA
Música
Dissabte 25 de març, 22:30h
2017
Espai MerCAT
  • Tàrrega

Concert de Funkystep & The Sey Sisters + Disco Little Hell

El cicle de concerts Tàrrega Sona 2017 proposa una vetllada maratoniana de rumba catalana a ritme de quatre formacions representatives del gènere.

La formació Funkystep ret homenatge als grans artistes de la música negra. Des del 2009 la banda incorpora les veus de les tres germanes afrocatalanes Sey, potenciant així l’apartat vocal. Tot un esclat de soul que amb el temps ha anat madurant fins a enregistrar un disc de temes propis, 'A matter of funk'. El resultat és un cançoner ben elaborat, lletres positives i un ampli ventall de gèneres (soul, funk, r&b, blues, gospel). El grup també interpreta una versió de The Staple Singers en què reivindiquen els drets socials de la comunitat negra.

Compartiran cartell amb el millor grup actual de so 'dance' dels anys 70 i 80: Disco Little Hell, versió reduïda dels Disco Infierno. La banda destaca per la qualitat del seu repertori i l’experiència dels seus components, antigament integrants de la Fundación Tony Manero i altres reconegudes formacions. El públic vibrarà amb hits antològics que sonaven sota les boles de mirall, recreant mítiques cançons de Chic, Kool %The Gang, Bee Gees, Donna Summer, Michael Jackson o The Tramps. Que no s’aturi la festa!

Preu: 10€ (anticipada) | 12€ (taquilla) | 6€ (amics del Tàrrega Sona) | 5€ (menors de 18 anys)
Més informació: Ajuntament de Tàrrega

concert, Tàrrega, Urgell, Tàrrega Sona 2017, Març, Surtdecasa Ponent

Et pot interessar

Vermut torero
Diumenge 4 de febrer, 12h
Lleida
Muchacho & Los Sobrinos
Dissabte 27 de gener, 23h
Les Borges Blanques
This is rock
Dissabte 27 de gener, 22:30h
Lleida
Petit piano
Dijous 25 de gener, 9:45h
Lleida
Nota
Divendres 2 de febrer, 21h
Lleida
Piano jazz
Divendres 9 de març, 21h
Lleida
Piano
Diumenge 25 de febrer, 12h
Tàrrega
Tragèdia al call
Diumenge 4 de març, 10:30h
Tàrrega