Entorn
,
2015
Diumenge 22 de novembre, 11h
Sortida plaça del Mercadal
Balaguer

Cursa de la Dona Balaguer

Cursa oberta a totes les dones, amb ganes de vèncer els 5 km de circuit.
La cursa es celebrarà el diumenge 22 de novembre de 2015, amb sortida a les 11:00h. de la Plaça Mercadal, davant de l'Ajuntament, i es considerarà tancada a les 2h. d'haver començat.
Aquesta quarta edició es correrà amb la il·lusió de completar una de les activitats més significatives de la Setmana contra la violència de gènere. 
Els drets d'inscripció són de 3 € per poder-hi participar.
Els nascuts al 2008 i posteriors caldrà que vagin acompanyats d'un adult durant el transcurs de la marxa o recorregut. Aquesta persona responsable haurà d'indicar-se a l'apartat d'observacions del formulari d'inscripció, en el cas contrari es donarà per nul·la la inscripció. 
L’organització de la cursa facilitarà a totes les participants una samarreta identificativa com a obsequi per la seva inscripció, que serà obligatori de dur-la posada durant el trajecte de la prova.
La setmana següent a la cursa s'habilitarà, en aquesta web, la descàrrega de diplomes personalitzats commemoratius de la cursa amb el detall de temps realitzat. També posarem a disposició de les participants, l’álbum de la cursa amb un extens recull de fotos.
Hi haurà serveis extraordinaris per als acompanyants, com zona de bar, tallers i zona lúdica per als més petits; a més també ens amenitzarà l’acte el grup de percussió Bandelpal durant l'inici i final de la cursa. I clasura de l’acte, a càrrec de les noies de l’Escola Mnpl. Gimnàstica Rítmica amb una flashmob. Esperem poder sorprendre amb una nova iniciativa a la sortida de la cursa i de la que us mantindrem informats puntualment un cop estigueu inscrites.

S’habilitarà la zona del parc de la Transegre com a zona de pàrking, que es troba a 200 metres del punt de sortida; i el pavelló del molí de l’esquerrà, amb el servi de vestidors i dutxes per qui ho necessiti. El recorregut de la cursa, totalment urbà, es podrà realitzar en qualsevol de les modalitats a peu que vulgui la participant, ja sigui corrent, en marxa, fent jogging o caminant; sempre respectant el temps màxim per cobrir el circuit.

Les participants trobaran avituallaments durant la cursa, cada 2’5 km i al finalitzar la mateixa.
L'organització disposa d'una assegurança per cobrir qualsevol accident que es produeixi durant el desenvolupament de la cursa.
Les inscripcions es tancaran el dijous 19 de novembre, o quan s'arribi a 1200 participants. Les inscrites podran passar a recollir la samarreta identificativa, el xip i el pitral per la regidoria d’esports, administració de la piscina coberta de Balaguer, de dilluns a divendres en horari de 7:00 a 14:30 hores. No es farà entrega del material, fins que es confirmi el pagament de la inscripció.
Pel sol fet de participar, s'accepta el present reglament. Tot el que no sigui especificat queda sota la decisió de l'organització, que serà inapel·lable.

Premis:

No hi ha premis, ni trofeus, només les ganes de passar una jornada distreta i participativa per un front comú i una crida a fer d'un eslògan.
Tots els participants rebran la samarreta commemorativa pel fet de participar a la cursa.
A més tindran la possibilitat de poder-se descarregar la seva foto d'arribada de la cursa a la pàgina web de l'Ajuntament, durant els propers 15 dies a les proves.

RESERVA LA TEVA PLAÇA AQUÍ!

Per a més informació truqueu al 973 45 09 15.

  • imatge de control 1per1