Fires i festes
,
2016
Del 25 al 27 de novembre
Diversos espais
Arbeca

Fira de Santa Caterina

La Fira de Santa Caterina es cel·lebrarà del 25 al 27 de novembre, i té una antiguitat d'uns 500 anys. Les actuacions i programa d'activitats és centren en la realització d'exposicions, ball i fonamentalment la Fira del Gos caçador i de l'Oli.

PROGRAMA

Divendres 25 de novembre
13:30h a la Casa la Vila: Entrega de premis del concurs de dibuix “Un cartell per la Fira” i inauguració de la Fira de Sta. Caterina 2016 a càrrec de l’Hble. Consellera de Treball, Afers Socials i Famílies, Dolors Bassa. 
19:30h a la Sala Màrius Torres: Presentació per part dels responsables de comunicació de l’empresa Smartvila de l’aplicació per a mòbils i web “SMARTVILA”, que permetrà apropar als ciutadans la informació cultural, l’agenda, els comerços, notificacions i els serveis públics d’interès... Tot en un únic punt de consulta. 
22:30h a la Sala Polivalent del Centre Cultural Municipal: TAST BIRRA i TAPA, amb la participació dels artesans de cervesa Matoll, Vella Caravana i Cerveses de Ponent i les tapes de conserves de Mos de Tros. Tot amenitzat pel grup de tradipatxanga MORENA. 

Dissabte 26 de novembre
12:00h al Casal de la Gent Gran: Sessió de Show Cooking de plats vegetals i degustació a càrrec de la bloguera Astrid Barqué, professional de l’alimentació natural, llicenciada en ciències de l’activitat física i professora universitària. 
En el mateix acte un membre del Panell de Tast d’Olis Verges d’Oliva de Catalunya ens oferirà un tast comentat d’olis d’oliva arbequina verge extra. 
15:30h a l’Estadi Municipal Ramon Bellmunt: Partit de la lliga amateur de tercera regional entre els equips de Sudanell i Arbeca. 
17:00h a la Sala Polivalent del Centre Cultural Municipal: Espectacle infantil de màgia i animació “MAGICOLANDIA”, amb Xema Solé Solà. 
00:30h a la Sala Polivalent del Centre Cultural Municipal: Nit de Versions amb ALLIOLI I DJ SELVAS.

Diumenge 27 de novembre
Durant el matí, tradicional MERCAT FIRAL. 
A partir de les 9:00 h a l’Av dels Portals (davant del Bar Texas): ESMORZAR POPULAR DE FIRA: llonganissa amb fesols. 
10:00-12:30h, al final de la Costa del Pou: Demostració de preparació de la terra, llaurar i sembrar amb animals, a càrrec de l’associació cultural “MOSSOS I CARRETERS D’ALBELDA” (Franja d’Aragó).
10:30-13:30h, al final de la Costa del Pou: Desfilada Canina i mostra de gossos de cacera. Concurs de bellesa, ensinistrament, rastre, protecció i defensa, a càrrec de l’ESCOLA I RESIDÈNCIA CANINA BORGESCAN. 
13:00h es farà públic el veredicte del Jurat.
10:30-13:00h a la Sala Polivalent del Centre Cultural Municipal, MATINAL DE COUNTRY organitzat pel Grup de Country Dry Land d’Arbeca.
18:00h a la Sala Polivalent del Centre Cultural Municipal. Concert de “Música de pel·lícules” interpretades per la BANDA SIMFÒNICA UNIÓ MUSICAL DE LLEIDA 

Més informació aquí

  • imatge de control 1per1