Activa't
,
2015
Dissabte 28 de novembre, 12h
Biblioteca Municipal Margarida de Montferrat
Balaguer

Juguem a ioga: taller de ioga en família

Adreçat a famílies amb infants de 3 a 6 anys i les places són limitades, per tant, cal fer la inscripció prèviament a la Biblioteca. 

L’activitat s’emmarca en el projecte Educar & Família, engegat per la Regidoria d’Ensenyament i Cultura i coordinat per la Biblioteca Margarida de Montferrat i l’àrea de pediatria del CAP de Balaguer, amb la col·laboració de les AMPA dels centres educatius de la ciutat. 

El ioga per a infants és un viatge màgic que requereix tant creativitat i alegria, com paciència i estratègia. Es tracta de jugar al ioga, i el ioga no és més que un estat d’unificació, una manera de sentir l’existència, de relacionar-se amb el món; en definitiva, el retrobament i la unió amb un mateix i amb l’entorn. Aprenent del que vivim.
Correm com bojos cada dia, portem els nens/es a l'escola, ens movem, treballem... i quan arribem a casa?: factures per pagar, una casa per netejar, fer el sopar... I els nostres fills ocupadíssims també: van a l'escola, activitats extraescolars, a casa de la padrina... Això a vegades s'estén a una setmana esgotadora, i passem per alt l'aspecte més important de la nostra existència: la pròpia família. Per sort, cada dia es presenten oportunitats per enfortir els nostres lligams. Podem anar a un taller de ioga en família i prendre consciència de la qualitat de dedicació que els nostres fills es mereixen. 

No seria divertit parlar i compartir, cantar una cançó, donar una abraçada, fer una activitat saludable, divertir-se tots junts... En aquest taller de ioga en família ho descobrirem!

  • imatge de control 1per1