Fires i festes
,
2015
Diumenge 29 de novembre, 12h
Restaurant Genial
Lleida

Lolo Market

Aquest diumenge arriba a Lleida el LOLO MARKET, el mercat de disseny i creativitat que portarà al resturant GENIAL, més de 30 dissenyadors, artesans i artistes! 

El restaurant GENIAL acull aquest concepte de mercat nou a Lleida, convertint-se per unes hores en un showroom de moda i objectes originals i únics.  A més, mercat de barata infantil solidari; tallers de manualitats i rebosteria nadalenca; vermuts, tapes i platillos. 

 LOLO, QUI VA DIR MERCADET? LOLO MARKET és un aparador d’aparadors o la manera de fer visible, per a la seva exhibició i venda, les creacions de dissenyadors, artesans i artistes locals i foranis. Durant unes hores es podrà gaudir d’un diumenge diferent en un ambient distès de disseny i creativitat. De marcat caràcter nadalenc, obrirà les seves portes el proper diumenge, 29 de novembre, de 12 a 19h al restaurant Genial de Lleida (Avda. Navarra,1). L’entrada és lliure.

LOLO MARKET és un mercat multidisciplinar en el qual totes les peces i objectes, la majoria autoproduïts, tenen un comú denominador: gran qualitat, acabats exquisits i produccions originals i limitades. Les autors explicaran directament al públic el seu procés creatiu i/o la història que hi ha darrera de cadascuna de les seves creacions en un ambient tranquil i sense preses. El ventall és ampli i variat: des de moda i complements fins a objectes de decoració, joguines o productes gourmet.

PETIT LOLO MARKET, MERCAT DE BARATA INFANTIL SOLIDARI.Destinat a conscienciar als nens fins a 6-7 anys en el consum sostenible tindrà lloc PETIT LOLO MARKET, que compta amb la col·laboració de TROBALLES, empresa d’inserció de CÀRITAS Lleida. De 16 a 19h, els nens i les nenes portaran les seves joguines i contes que ja no fan anar, però estan en bon estat i a canvi, rebran unes monedes simbòliques amb les quals podran “comprar” altres joguines i contes “nous”.

TALLERS DE MANUALITATS, REBOSTERIANADALENCA I GASTRONOMIA. Durant les 7 hores deLOLO MARKET es desenvoluparan tallers específics de teixit amb llana, drapet XXL i senseagulles a càrrec de PEPPA I PUNT. Així mateix, els nens podran gaudir pel matí dels tallers de pessebre comestible i arbre de Nadal decoratamb galetes que durà a terme la rebostera lleidatana Alexa Trilla de CUITBIS. Per la seva banda, els xefs del restaurant GENIAL prepararan una selecció de tapes i platillos per maridar amb el vermut, la cervessa, el vi o la copa. Es serviran durant la celebració del mercat a les zones habilitades.

LOLO MARKET és un concepte de mercat que aglutina moltes opcions durante les 7 hores de recorregut:compres, tallers, gastronomia i mercat de barata infantil. Tota la informació en detall està a: www.lolo-market.com i a Facebook

 

  • imatge de control 1per1