Jump to navigation
Del 8 de novembre al 31 de gener
El Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Occidental ha organitzat un gran concurs de cuina d’aprofitament. Tres grans equips de cuina hauran de crear una recepta a partir d’un producte bàsic, els macarrons, i de restes d’aliments provinents de restaurants i serveis de càtering. La plaça del Vapor Ventalló, a Terrassa, serà l’escenari d’aquest esdeveniment culinari.
Els tres equipsCada un dels equips estarà liderat per dos xefs: Artur Martínez (Restaurant Capritx), Jordi Garrido (Restaurant Mas de Torrent), Montse Estruch (Restaurant El Cingle), Germán Espinosa (Restaurant Vermell), Sílvia Hernández (Restaurant La Terrassa del Museu), i Pep Nogué (antic cuiner a Can Roca, actualment col·laborador amb diversos mitjans de comunicació).
A més d’ells, hi participaran diverses personalitats, com Oriol Bonet (bateria de Love of Lesbian), Pep Pla (actor i director teatral), Juan Antonio Duro (Catedràtic d’Economia de la URV), Josep Sucarrats (Director de la revista Cuina) o Rosa Cadafalch (blogger de www.cuinadiari.com), entre altres.
També hi haurà estudiants d’hostaleria i de diverses escoles, a més d’uns convidats molt especials, els grans experts en cuina d’aprofitament, el coneixement dels quals s’està perdent a causa de les nostres vides atrafegades: la gent gran.
Obert a la participacióEn aquest concurs, qualsevol ciutadà i ciutadana hi pot participar de tres maneres diferents:
Aquest concurs de cuina s'emmarca dins la campanya 'Recooperem' del Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Occidental, que té per objectiu reduir el nombre d'aliments malbaratats i conribuir a l'aprofitament alimentari. Podeu llegir més sobre aquest tema en aquest article.