Cityscoot

Foto: 

Cedida

Els 11 llocs imprescindibles de Barcelona per descobrir sobre dues rodes

Cityscoot proposa una ruta per descobrir llocs curiosos i amb encant de Barcelona a dues rodes i de forma sostenible
Surtdecasa
,
10/08/2021
Entorn
L'operador francès de referència en serveis de mobilitat elèctrica compartida que opera a Barcelona, Cityscoot, ha dissenyat una ruta perquè els usuaris puguin redescobrir 11 racons poc coneguts de la ciutat, proposant als visitants estrangers i als barcelonins una alternativa per fer turisme a la ciutat a dues rodes, de forma sostenible i segura per llocs amb encant. L'operador de motorsharing també realitza accions per promoure el civisme i el bon comportament dels usuaris a l'hora d'aparcar el vehicle de forma correcta a la ciutat.

La ruta ens redescobreix restaurants amb història, botigues mítiques i llocs poc turístics que, encara que siguin de Barcelona, segur són desconeguts per a més d'un. Els usuaris podran realitzar aquesta ruta acompanyats, ja que les motos de Cityscoot disposen de dos cascs homologats, un situat sota el seient i un altre en el bagul posterior. Us destaquem cinc dels punts destacats de la ruta.

1. Pastisseria Brunells
El Millor Croissant de Mantega d'Espanya 2020 es troba a Barcelona. La Pastisseria Brunells se situa a la mateixa cantonada des de 1852 i ofereix postres tradicionals i emblemàtics. La històrica Brunells homenatja la pastisseria tradicional de Barcelona, amb propostes que recuperen i actualitzen les postres més emblemàtiques de la ciutat, però també ofereix una selecció de les peces més internacionals de l'ofici de pastisser. Com a curiositat... La Brunells ha passat de vendre 150 croissants diaris a més de mil després del premi.

2. News&Coffee
Un quiosc adaptat als temps actuals. L'establiment ofereix diaris, llibres i revistes especialitzades i, a part, es pot prendre un cafè a l'aire lliure. L'objectiu dels creadors, Pablo i Davide, és anar més enllà dels quioscos tradicionals. A part dels diaris de tota la vida ofereixen revistes independents com 'Perdiz', 'Fucking Young' o 'Metal'. En un futur no molt llunyà, volen habilitar una pàgina web per poder fer compres en línia i que les revistes arribin a tots els racons de Barcelona.

 

Colmado Murria | Foto: Cedida
3. Colmado Murria
Establiment emblemàtic d'estil modernista que va obrir les portes el 1898. Murria és un dels ultramarins de Barcelona amb més solera, dedicat a la venda d'aliments delicatessen tant locals com internacionals. El local forma part de la Ruta del Modernisme de Barcelona, i ha rebut la Medalla d'Or de la ciutat i els premis a millor botiga i millor aparador de Barcelona. El millor de tot és veure Joan Múrria, fill del fundador de Colmado Murria, darrere del taulell, on segueix atenent el públic amb la bata típica dels establiments de 1900 i llueix un recargolat bigoti al més pur estil noucentista. Ell és el fill de Josep, qui el 1943 es va fer càrrec de la botiga, optant per especialitzar-se en productes gourmet i d'alta gastronomia.

4. Restaurant Tarannà
Plats sans, equilibrats i amb un packaging biodegradable. El restaurant s'ha unit a Bûmerang, una startup amb el primer sistema d'envasos reutilitzables per restauració. A més, una bona alternativa per recollir el teu menjar i anar a la platja a menjar a l'aire lliure.

 

Jardins de Mossèn Costa i Llobera | Foto: Ajuntament de Barcelona
5. Jardins de Mossèn Costa i Llobera
Popularment conegut com el Cactari de Barcelona, són uns jardins temàtics ubicats a la muntanya de Montjuïc. És un dels jardins especialitzats en cactus i plantes suculentes més important d'Europa. Els jardins de 6 hectàrees de superfície ofereixen un viatge per terres llunyanes a través de les espècies de cactus més exòtiques del planeta. La zona de parc té un microclima amb una temperatura mitjana entre dos i tres graus superior a la de la resta de la ciutat, el que és perfecte per a aquest tipus de plantes.

> Descobreix la ruta completa

Més informació: 

A