AGENDA
Menjar i beure
2018
Del 14 de febrer al 29 de març
  • Sant Feliu de Guíxols
Restaurants col·laboradors

Campanya Gastronòmica del Peixopalo

La tradició ens diu que per la Quaresma no podem menjar ni carn ni ou, sinó peix. I el peix més tradicional per la Quaresma és el bacallà. Coincidint que a través del port de Sant Feliu de Guíxols es va introduir el peixopalo (el bacallà sec), actualment la població ha dissenyat aquesta campanya gastronòmica.
 

Més informació: 

Informació i menús en aquest enllaç de visitguixols.com

Et pot interessar

Un cop l'any
Diumenge 7 d'octubre, 18h
Sant Feliu de Guíxols
Dissabte 20 d'octubre, 18h
Torroella de Montgrí
Món Empordà
Dissabte 22 de setembre, de 9 a 14h
Torroella de Montgrí
Del 5 al 14 d'octubre
Platja d'Aro
Diumenge 23 de setembre, de 10 a 14h
Sant Feliu de Guíxols
Del 10 de juny al 14 d'octubre
Sant Feliu de Guíxols
Diumenge 30 de setembre, 19h
Torroella de Montgrí
Dissabte 22 de setembre, 19h
Palafrugell