AGENDA
Menjar i beure
2018
Del 14 de febrer al 29 de març
  • Sant Feliu de Guíxols
Restaurants col·laboradors

Campanya Gastronòmica del Peixopalo

La tradició ens diu que per la Quaresma no podem menjar ni carn ni ou, sinó peix. I el peix més tradicional per la Quaresma és el bacallà. Coincidint que a través del port de Sant Feliu de Guíxols es va introduir el peixopalo (el bacallà sec), actualment la població ha dissenyat aquesta campanya gastronòmica.
 

Més informació: 

Informació i menús en aquest enllaç de visitguixols.com

Et pot interessar

Dimarts 1 de gener, 19h
Torroella de Montgrí
Diumenge 16 de desembre, 18h
Cruïlles
Del 2 de desembre de 2018 al 13 de gener de 2019
Pals
Diumenge 13 de gener, 18h
Sant Feliu de Guíxols
Diumenge 17 de febrer, 12h
Palafrugell
Dies 15 i 16 de desembre
Platja d'Aro
Del 9 de novembre de 2018 al 4 de febrer de 2019
Torroella de Montgrí
Del 23 de desembre de 2018 a l'1 de gener de 2019
Corçà