Menjar i beure
,
2015
Del 14 al 29 de març
Establiments participants
Sant Feliu de Guíxols

Campanya gastronòmica 'Bacallà i Peixopalo'

La Quaresma inclou certes tradicions, i una d'elles és el peixopalo!

Sant Feliu de Guíxols celebra la campanya gastronòmica del Bacallà i el Peixopalo (bacallà sec), dos ingredients tradicionals durant la Quaresma que es converteixen en els protagonistes dels plats i tapes de diferents restaurants i bars de la ciutat.

Del 14 al 29 de març, diversos restaurants de Sant Feliu inclouen el bacallà a menús de 16€ a 45€ (Bahía, Barcarola-Les Dunes, Ca l'Isern, Can Carreter, Can Nadeu, Can Salvi, Casa Elisa, Cau del Pescador, El Gallo, La Gaviota, La Pansa, La Proa, Marabú, Nou Casino La Constància, Taverna del Mercat, Voramar) i molts altres bars de creen els seus propis plats i tapes per degustar aquest peix en totes les seves vessants. Entre aquests locals hi trobem l'Àncora Gastro-snack, Butron Berria, Can Noguera, Casa Buxó, Casino Guixolenc, El del Mig, La Carbonera, La Cava, La Clova i molts més.

Podeu trobar tota la informació detallada de l'oferta gastronòmica fent click aquí:

  • imatge de control 1per1