Foto: 

CEDIDA
Una cita amb l'art d'exposició en exposició.

Art en ruta des del cor de l’Empordà

L’11, 12 i 13 d’octubre arriba la 12a edició de la Ruta d’Art de Castelló d’Empúries
Surtdecasa Empordà
,
10/10/2019
Arts
Castelló d’Empúries torna a omplir-se un any més d’art en majúscules. La 12a edició de la Ruta d’Art arriba per convertir-se en l’aparador d’art del país i també d’obres d’artistes arribats de la Catalunya Nord i el País Basc. Uns dies fantàstics per gaudir d’aquest esdeveniment lúdic i cultural únic, per passejar pels carrers de la vila medieval i contemplar el patrimoni arquitectònic que tenim davant dels nassos. A passejar!

La 12a Ruta de l’Art de Castelló d’Empúries arriba amb més força que mai per presentar un centenar d’artistes que exposaran en una catorzena d’espais públics i privats de la vila. Tots ells formant un recorregut molt especial pel centre històric que combina art, patrimoni, gastronomia i música!

La pintura, l’escultura i la fotografia són disciplines que mai fallen en aquesta cita artística, però enguany s’hi suma la ceràmica. Així doncs, també s’afegeixen espais com el Palau Macelli i l’Hort del Convent de Santa Clara. Espais únics que obren les seves portes al públic.

Tothom ho troba el seu espai, l’obra que més agrada, l’estil que més encaixa! I si voleu acabar d’arrodonir la visita i fer una ruta ben completa només cal que consulteu les activitats paral·leles que s’organitzen al voltant de la ruta: concerts, degustació de vins de la terra, visites guiades, concursos per la mainada i un concurs d’Instagram.

Més informació: 

Ruta d'Art 2019

Castelló d'Empúries

Més informació

A