Missatge d'avís

Has d'iniciar sessió amb el teu usuari o registrar-te per poder veure el formulari.

Tenim entrades pel concert de Rachid Taha al PortalBlau

Participa i guanya una de les cinc entrades dobles que sortegem!
El concurs acaba:
dimecres, 26 juliol, 2017 - 15:00

Rachid Taha és un dels grans noms del raï més contemporani que fusiona com pocs la música d'arrel àrab amb altres gèneres com el rock, el pop i el tecno. Pioner del mestissatge cultural, el músic, cantant i activista algerià d'origen berber repassarà a l'Escala els seus trenta anys de carrera musical, en especial els temes del seu darrer treball Zoom, sense deixar de banda alguns dels seus grans èxits.

Tenim cinc entrades dobles pel concert que oferirà a l'Àgora Grega, de les Ruïnes d'Empúries, un marc incomparable pel que serà un dels concertes estrelles del PortalBlau d'enguany.
 
Quan: Dissabte 29 de juliol a les 21:30h
On: MAC Empúries, a l'Escala
 
Per accedir al sorteig has de ser usuari registrat de Surtdecasa i encertar una pregunta ben senzilla (per veure la pregunta i poder participar has de tenir oberta la teva sessió d'usuari).
 
ATENCIÓ: Ens posarem en contacte amb el guanyador/a a través del correu electrònic i aquest/a haurà de confirmar la seva assistència en un límit de 12h. Si no es confirma tornarem a sortejar el premi entre la resta de participants.
 

Per poder participar al concurs has d'iniciar sessió amb el teu usuari. Si no tens un usuari a Surtdecasa.cat pots registrar-te.