Missatge d'avís

Has d'iniciar sessió amb el teu usuari o registrar-te per poder veure el formulari.

Vols veure la Fura dels Baus a la Bisbal d'Empordà?

Sortegem dues entrades dobles per 'Manes'
El concurs acaba:
dijous, 28 març, 2019 - 12:00
Manes és l'últim espectacle de La Fura que s'ha concebut íntegrament sense referents externs al grup. Es va partir del concepte de diversitat cultural per elaborar les diferents parts de l'espectacle, que volien transmetre els nexes comuns a tota la humanitat, entre ells els conceptes de naixement, mort, sexe i menjar. La dramatúrgia de  Manes es basa en una gramàtica de la simultaneïtat i no de la continuïtat. Zàping d'emocions i sensacions. Dramatúrgia ahistòrica, en la qual l'argument és l'aquí i l'ara. Conjunt d'escenes contraposades en les quals diferents mons comparteixen espai i temps. Conte gòtic que assisteix impassible al xoc entre diferents intimitats, sorpreses sempre per una llum indiscreta. Manes  és un espectacle públic de fets privats. Mostra les actituds humanes que habitualment, per obra i gràcia de la cultura, romanen ocultes darrere el teló de la casa, la família, el grup… Manes no articula una línia argumental habitual i, per tant, no és possible descriure una peripècia. Ens conformarem a apuntar que aquest espectacle porta a l'extrem la rítmica, el treball físic i la referència al mite i al ritual.
 
Cal tenir present que aquest espectacle és immersiu, sense cadires ni escenari.  Manes  és una producció de teatre físic dels anys 90 que va tenir una gira de prop de 250 representacions per tot el món i que esdevé la primera recreació de la història de La Fura dels Baus. Aprofitant l'any del 40è aniversari de la companyia, volen fer arribar aquesta experiència a les noves generacions, que no van poder-la viure en el seu moment de creació. Tanmateix, buscant reprendre l'essència d'aquella extravagant companyia de teatre de carrer que es passejava per Catalunya amb un carro i una mula en els seus primers cercaviles.
 
Manes
Dissabte 30 de març, 21:30h
Pavelló firal de la Bisbal d'Empordà
 
Per accedir al sorteig has de ser usuari registrat de Surtdecasa i encertar una pregunta ben senzilla (per veure la pregunta i poder participar has de tenir oberta la teva sessió d'usuari).
 
ATENCIÓ: Ens posarem en contacte amb els guanyadors a través del correu electrònic i aquests hauran de confirmar la seva assistència en un límit de 12h. Si no es confirma tornarem a sortejar el premi entre la resta de participants.
 

Per poder participar al concurs has d'iniciar sessió amb el teu usuari. Si no tens un usuari a Surtdecasa.cat pots registrar-te.