Adrià Cortadellas
,
16/05/2019
Espectacles

Les Nits del Barri del Convent de la Bisbal d’Empordà

Repassem les propostes del cicle d’espectacles al Convent i a la Piscina Municipal de la Bisbal que omplirà cinc dijous de maig, juny i juliol

Foto: 

Cedida
A partir d’aquest dijous, 16 de maig, el claustre del Convent dels Franciscans i la Piscina Municipal de la Bisbal tornen a acollir el cicle d’espectacles a l’aire lliure del cicle: Les Nits del Barri del Convent. Així, durant 5 dijous de maig, juny i juliol el barri del Convent viurà espectacles de tota tipologia: clown, monòlegs, contes per adults, teatre, titelles, performances i un llarg etcètera. Obertura de portes a les 20 h i tret de sortida de l'espectacle, a les 21.30 h: a preus populars. Us els expliquem tots. L'estiu empordanès ja comença a treure el cap per la cantonada!

1. 'Cita de amor' de Lily Colombia


El tret de sortida, doncs, serà avui, de la mà de Lily Colombia, que presentarà Cita de amor con  Lily Colombia. Lily és una dona-país que, a través de l’humor, explica amb amor un país amb molts anys de violència. Una Colòmbia que, contràriament al que pensa molta gent, és de colors i no pas blanca, i habitada per un personatge que cerca un món més afectiu i menys efectiu. L’estrena del cicle d’enguany serà un viatge de Lily per tot el món cercant afecte i comprensió per arribar a la pau.
> Dijous 16 de maig, a les 20 h, al Convent
 

2. 'enCONTRES' de Mirea Vallès

Una selecció d’històries curtes per apropar els contes als adults, per despertar, de nou, l’imaginari que sembla haver-se quedat aturat en la nostra infantesa. Històries de narració oral per portar de la mà a l’espectador en el món de la fantasia i la il·lusió. Amb aquest recull de contes s'alimentarà l’ànima i l’esperit.
> Dijous 30 de maig, a les 20 h, al Convent

3. 'The Bellboy' de Karlus


The Bellboy, el botones, és un espectacle que barreja teatre, clown i màgia. Amb el seu carret i les maletes ja en té prou per complicar-se la vida. Sap que no ha de tocar res i encara menys mirar que hi ha dins dels equipatges, però per culpa de la seva tafaneria i de no d’estar a l’aguait provocarà situacions delirants, curioses i màgiques.
> Dijous 13 de juny, a les 20 h, al Convent

4. 'La primera vez' de Cinclonclown


Quan ha estat l’última vegada que heu fet una cosa per primera vegada? Sempre n’hi ha una… de què? Aquesta és la qüestió! Tots tenim records que ens despentinen l’ànima. La Miss Swellen obrirà la porta del seu saber i de la seva experiència per tal de donar respostes.
> Dijous 27 de juny, a les 20 h, al Convent

5. 'Meloncolia' de Juancallate

Després del seu divertidíssim Mr.Kebab (present en prestigiosos festivals i acollit amb excel·lents crítiques), torna Joan Estrader. Irromp, amb el seu peculiar estil, amb una nova creació. Meloncolia és un espectacle surrealista carregat de jocs de paraules on el disbarat, l’humor i l’absurd comparteixen la mateixa taula per transportar al públic a un estat meloncòlic.
> Dijous 11 de juliol, a les 20 h, a la Piscina Municipal