Foto: 

Cedida
Torna la fira que farà reviure emocions de temps passats.

L’Empordà: terra de pirates i corsaris!

L’Estartit celebra la 15ª Fira de Pirates i Corsaris a les Illes Medes del 20 al 22 de setembre
Surtdecasa Empordà
,
17/09/2019
Família
Des del segle XVI, l’Empordà va ser escenari de nombrosos episodis amb els pirates com a protagonistes. Les Illes Medes van ser-ne el refugi durant un llarg temps, especialment dels barbarescos. A la Meda Grans, els Cònsols de Torroella hi van fer construir una torre de guaita, i més endavant, l’Ordre del Sant Sepulcre hi construí un monestir. La Fira de Pirates i Corsaris vol rememorar aquells temps difícils amb un toc de màgia i fantasia. La fira està d’aniversari, arriba a la 15ª edició! I ha programat tres dies per gaudir d'una àmplia programació per a tots els públics: cercaviles, espectacles infantils, mercat artesà, música i moltes altres propostes. A l’abordatge! 

Del divendres 20 fins al diumenge 22 de setembre l'Estartit s'omple de festa amb desenes de propostes: música, màgia, tallers i molt més. La Fira arrencarà divendres amb el desembarcament dels pirates a la platja del Port de l’Estartit a càrrec d’Excalibur Teatre, Festorum de 5 i els Pirat’s de les Medes i l’espectacle de pirotècnia! Tot un moment per viure en directe.

  • imatge de control 1per1

El cap de setmana es caracteritzarà per una programació per a tot tipus de públic, sobretot centrada en el públic familiar, i comptarà amb animacions al carrer, conta-contes, una torbada d’urban sketchers, una exposició de Playmobil pirata, el mercat artesà, moltes visites guiades i diversos tallers perquè els més petits es vesteixin, naveguin i lluitin com un autèntic pirata. 

El dissabte comptarà amb un sopar pirata amb dj i concert de l’orquestra Di-Versiones, i diumenge amb espectacles d’acrobàcies i foc diversos. Tot plegat al carrer, a l’aire lliure, per gaudir com ho feien els pirates!

Podeu consultar totes les activitats programades fent click aquí.

Més informació: 

15a edició Pirates i Corsaris
Del 20 al 22 de setembre
L'Estartit
Més informació

A