Surtdecasa Empordà
,
28/10/2019
Fires i festes

5 propostes empordaneses per sortir aquesta castanyada

Túnels del terror, castanyades populars, festes de halloween i rutes gastronòmiques
Carabasses de la nit d'ànimes

Foto: 

Cedida
Propostes per tots els gustos i totes les edats!
Cada any, ben entrada la tardor, se celebra una de les festes populars més conegudes de les nostres contrades. Castanyes, panellets, moniatos i moscatell són els protagonistes de la festa, que cada any té lloc al voltant del dia de Tots Sants. Ara que amb l'arribada de la modernitat la nostra festa s'ha vist influenciada per la tradició anglosaxona, la festa de la castanyada també és sinònim de túnels del terror, festes de halloween i disfresses terrorífiques. No perdeu detall de les activitats que us destaquem a continuació i que us faran gaudir de la festivitat!

Castanyada vs Halloween

Santa Cristina d’Aro ja fa anys que celebren una festa a mig camí entre la castanyada i el halloween, així tots els assistents poden gaudir de la festa de la forma que més prefereixin. Una cita empordanesa i obligada per la mainada quan arriba la tardor i que combina una castanyada popular amb una rua de halloweeb amb xaranga. Prepareu disfresses, castanyes i dolços!

> Més informació

 

El passatge més terrorífic de l’Empordà

Us imagineu un bosc de 5 hectàrees on fer-hi un escape room? De nit, amb personatges terrorífics, éssers de l’inframón, que us observen i que s’acosten. Aquesta és la proposta aquests dies tant especials a Torroella de Fluvià.

> Més informació

Fira de la Castanya

A Begur aposten per una activitat més tradicional i per fer amb tota la família: la Fira de la Castanya. Trobareu fira d'artesania, castanyada popular, tallers, jocs per la mainada, espectacles, túnel del terror de halloween i un grapat d'activitats més. Una proposta familiar del tot recomanable!

> Més informació

 

La proposta més original

A Roses aquest any aposten per una activitat original, trencadora i sorprenent: la primera edició del Festival de Curts Fantàstics i de Terror de Roses. Durant els dies 31, 1 i 2 de novembre el Teatre Municipal s’omplirà per mostrar uns curtmetratges terrorífics!

> Més informació

Festa de la tardor

Sant Feliu de Guíxols tanca aquest recull de propostes amb l’organització de la Festa de la Tardor, una cita amb un bon grapat de propostes pel cap de setmana de Tots Sants. Des de castanyes, a passatges de terror, tallers infantils, maquillatges zombis, xocolatada popular i discomòbil. Tots els ingredients perquè sigui un cap de setmana fantàstic!

 > Més informació