Cinema Truffaut
Cinema Truffaut
Pl. Jordi de Sant Jordi, 1 (Albèniz Plaça)
17004 - Girona
  • 972 225 044

Cartellera

VOS

Els encantats

Sinopsi

Després de la seva recent separació, Irene s'enfronta per primera vegada a l'absència de la seva filla de quatre anys, que està passant uns dies amb el seu pare. Incapaç d'adaptar-se a aquesta nova realitat, decideix viatjar a un petit poble del Pirineu Català on té una casa, buscant recuperar la seguretat i la calma que sent que fa temps ha perdut.

Però el lloc, que en el passat va ser tan familiar, es presenta a poc a poc tan aclaparador com la seva nova vida i l'acabarà forçant a deixar de fugir per a enfrontar-se a les seves pors.

Horaris: 

Del 2 al 8 de juny:
Divendres: 16:00 | 21:00h
Dissabte: 16:00 | 21:00h
Diumenge: 16:00 | 18:45 | 21:00h
Dilluns: 16:00 | 18:15 | 21:00h
Dimarts: 16:00 | 21:00h
Dimecres: 16:00 | 18:45 | 21:00h
Dijous: 16:00 | 21:00h

VOS

El colibrí

Sinopsi

Basada en la novel·la de Sandro Veronesi, la pel·lícula segueix la vida de Marco Carrera (Favino), al qual tots els seus coneguts sobrenomenen "el colibrí", al llarg de les dècades.

Des de la platja on, en la seva adolescència, Marco coneix a Luisa (Bérénice Bejo), la dona que estimarà tota la seva vida; passant per Roma, on viurà durant anys amb la seva esposa Marina (Kasia Smutniak) i la seva filla Adèle; i acabant a Florència al costat del seu amic el psicoanalista Daniele Carradori (Nanni Moretti), que li ensenyarà a fer front als continus canvis de rumb i cops del destí.

Horaris: 

Del 2 al 8 de juny:
Divendres: 16:00h
Dissabte: 16:00h
Diumenge: 16:00h
Dilluns: 16:00h
Dimarts: 16:00h
Dimecres: 16:00h
Dijous: 16:00h

VOS

Las ocho montañas

Sinopsi

Pel·lícula dramàtica basada en la novel·la 'Le otto montagne' de l'italià Paolo Cognetti.

Pietro (Lucca Marinelli) és un noi de ciutat, mentre que Bruno (Alessandro Borghi) és l'últim nen que viu en un poble oblidat de la Vall d'Aosta. Tots dos es fan amics en aquest racó amagat dels Alps que és com el seu petit regne, però la vida els separa: mentre Bruno roman fidel a la seva muntanya, Pietro viatja pel món.

En aquest viatge, experimenten l'amor i la pèrdua, els seus orígens i les seves destinacions, però sobretot, el fet de mantenir una amistat a vida o mort.

Horaris: 

Del 2 al 8 de juny:
Divendres: 18:15h
Dissabte: 18:15h
Diumenge: 18:15 | 20:45h
Dilluns: 18:15h
Dimarts: 18:15 | 20:45h
Dimecres: 18:15 | 20:45h
Dijous: 18:15 | 20:45h

Extraña forma de vida

Sinopsi

Ethan Hawke i Pedro Pascal interpretaran a un duo de cowboys de mitjana edat: Jake i Silva. Aquest curtmetratge és un western que comença amb Silva travessant el desert per a visitar al xèrif Jake a la localitatde Bitter Creek.

Vint-i-cinc anys abans, tots dos -el xèrif i Silva, van treballar junts com a pistolers a sou. Silva ve amb el pretext de retrobar-se amb el seu amic de joventut, i en efecte celebren la seva trobada, però al matí següent el xèrif Jake li diu que la raó del seu viatge no és el record de la seva vella amistat.

Horaris: 

Diumenge 4 de juny: 18:00h
Dimecres 7 de juny: 18:00h
Dijous 8 de juny: 18:00h

Odradek

Sinopsi

Un homenatge a la senzillesa, als objectes i als inicis del cinema. Avui en dia que vivim en l'era digital i que tot és possible, el professor Macaya i la senyoreta Carricondo creen un món fantàstic amb els recursos més senzills i humils. Odradek és un símbol i el pretext perquè, a través d'uns aparells inventats pel professor Macaya, es crea un espectacle de màgia, emulant els espectacles firals de carrer que es feien a finals del segle XIX.

Horaris: 

Divendres 2 de juny: 20:30h
Diumenge 4 de juny: 16:00h

Die Zauberflöte

Sinopsi

Una de les obres més estimades de l'òpera rep la seva primera posada en escena del Met en 19 anys: una visió agosarada del reconegut director anglès Simon McBurney que The Wall Street Journal va declarar "la millor producció que he presenciat mai de l'òpera de Mozart". Nathalie Stutzmann dirigeix la Met Orchestra, amb la fossa aixecada per fer visibles els músics al públic i permetre la interacció amb el repartiment. En la seva posada en escena de debut al Met, McBurney deixa anar una volada de floritures teatrals, incorporant projeccions, efectes de so i acrobàcies per combinar amb l'espectacle i el drama de la faula de Mozart. El brillant repartiment inclou la soprano Erin Morley com a Pamina i el tenor Lawrence Brownlee com a Tamino.

Horaris: 

Dissabte 3 de juny: 18:55h

Santiago, Italia

Sinopsi

Hi ha una història poc coneguda sobre el paper d'Itàlia durant un moment crucial en la història xilena, en concret després de l'enderrocament del govern democràtic de Salvador Allende el setembre de 1973. Entremesclant imatges d'arxiu dels anys 70 amb entrevistes registrades durant 12 dies a l'any 2017, el documental reconstrueix el paper de l'ambaixada italiana a Santiago de Xile els mesos següents al cop d'Estat del 1973, en particular com a asil per a centenars de refugiats opositors a la dictadura militar d'August Pinochet, oferint-los la possibilitat d'ajudar-los a abandonar el país.

Horaris: 

Dilluns 5 de juny: 20:30h

La sal de la tierra

Sinopsi

Des de fa quaranta anys, el fotògraf Sebastião Salgado travessa els continents captant la mutació de la humanitat. Testimoni de grans esdeveniments que han marcat la nostra història recent: conflictes internacionals, fam, èxodes, etc., ara emprèn camí cap a territoris verges amb grandiosos paisatges, descobrint una fauna i una flora silvestres en el marc d'un projecte fotogràfic gigantesc, tribut a la bellesa del planeta. El seu fill Juliano, qui el va acompanyar en les seves últimes travesses, i Wim Wenders, també fotògraf, comparteixen amb nosaltres la seva mirada sobre la seva vida i obra.  

Horaris: 

Dimarts 6 de juny: 18:30h