Jump to navigation
Can KebabEls amants del menjar oriental de ben segur que el coneixen, ja que es tracta del restaurant de kebabs més antic de la província. Nascut l’any 2002 en ple carrer Ciutadans, és un local que elabora shawarmes, falafels, pastes dolces i altres productes tradicionals de forma totalment artesanal.On: Carrer Ciutadans, 7
CrepdequèQuan un gironí passeja pel carrer Ballesteries, sempre té la temptació d’aturar-se davant de Crepdequè. L’aroma de la xocolata calenta, la pasta recent feta i el formatge mig torradet engalipen fins al més tossut. Tan se val la combinació que demanis, és molt probable que el matrimoni de la botiga te la faci en un obrir i tancar d’ulls.On: Carrer de les Ballesteries, 49
Rostisseria Cort ReialEncara que sembla que d’una rostisseria corrent es tracti, estem davant d’un local de gastronomia xinesa, amb plats cuinats amb tradició i a un preu molt assequible. En definitiva, un oasi asiàtic enmig del Barri Vell de la ciutat.On: Carrer Cort Reial
Plat a platPràcticament, s’ha convertit en una tradició que els veïns de Santa Eugènia s’apropin els diumenges a 'Plat per Plat' per comprar alguna de les seves perles casolanes. Durant més de 20 anys, aquesta botiga ha servit, sense excepció, receptes com les mandonguilles amb salsa de tomata, els canelons, els calamars farcits i moltes altres.On: Carrer de Santa Eugènia, 166
CorsaroLa pizza és un dels plats per emportar per excel·lència. És fàcil de menjar, ràpid i agrada a tots els públics. 'Corsaro' és una molt bona opció, ja que té diferents locals repartits per la ciutat i ofereix pizzes artesanes fetes al moment.On: Plaça Miquel de Palol, 7
El CarritoEnfilant el carrer de la Barca, trobareu un local bastant petit anomenat 'El Carrito'. Si us agrada la cuina argentina, aquest restaurant acomplirà les vostres expectatives. A banda de la carn a la brasa, us recomanem que proveu les seves empanades.On: Carrer la Barca, 10
L’Ast de la SelvaQuan cerquem qualitat i proximitat, de seguida ens ve al cap el Mercat del Lleó. D’entre les diferents opcions de botigues de menjars preparats, ens hem quedat amb l’'Ast de la Selva', un local amb més de 10 anys d’experiència que, a través d’una cuina casolana amb molta gràcia, crea magnífics plats de temporada.On: Mercat del Lleó