Jump to navigation
Diumenge 2 de juny, 11h
Diumenge 2 de juny, 18:30h
De l'1 al 8 de juny
Dissabte 8 de juny
Diumenge 9 de juny, 11h
Dies 13 i 14 de juny
Diumenge 16 de juny, 12h
Del 5 al 21 de juny
Jordi Cruz, cuiner català, conegut per les seves estrelles Michelin en els restaurants ABaC i Angle de Barcelona i per formar part del jurat del programa de televisió 'Masterchef', comparteix opinió amb Cristina Jolonch, periodista catalana de La Vanguardia atrapada pel món de la gastonomia i impulsora del projecte 'Cocina Conciencia' juntament amb la fundació 'Raíces', que promou la incorporació laboral i social de joves i adults en situació de vulnerabilitat en els sector de la gastronomia i la restauració.
De 10:30 a 12h
Entrada lliure amb places limitades
coord.catedra.calonge@udg.edu
Facultat de Turisme de la Universitat de Girona