Música
,
2023
Divendres 24 de novembre, 19h
Centre Cívic Sant Narcís
Girona

Concert contra la violència masclista a Girona

Amb motiu del Dia Internacional de l'eliminació de la violència contra les dones (25N), i en el marc de la programació d'actes del 25N a Girona, nova edició del Concert Contra la Violència Masclista, enguany a càrrec del quintet de jazz Aya & The Jumpin' Cats, una banda de Jazz de Girona, amb un repertori basat en la música swing clàssica dels anys 30 i 40. 

El grup intenta retre homenatge a l'ambient de l'anomenada Swing Era, durant el boom de la dansa Lindy Hop. El grup està format per quatre músics i l'encapçala la carismàtica vocalista Aya Sima.

Aquest concert és una iniciativa del projecte  Dones Supervivents, que promou accions en l'àmbit de l'habitatge social per tal que les dones que han patit violència masclista, i els seus fills/es, puguin refer la seva vida de manera autònoma i independent, en condicions de normalitat a través del suport en la reconstrucció social i personal.

Paral·lelament, el projecte porta a terme accions de prevenció, sensibilització i denúncia de les violències contra les dones.

Preu: 

Taquilla inversa. Cal fer resrva prèvia aquí (enllaç)

Organitza: 

Col·lectiu de Dones de Sant Narcís i Fundació SERGI

Col·labora: 

Ajuntament de Girona

Més informació: 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1