Foto: 

Cedida

Cicles de cinema per passar l'agost

Si voleu veure una bona pel·lícula però evitar els cinemes tradicionals encara us queden algunes opcions
Surtdecasa Vallès Occidental
,
08/08/2015
Arts
Trobar activitats per fer a l'agost al Vallès pot ser complicat, admetem-ho. Sempre ens quedaran els cinemes tradicionals que no tanquen per vacances. Però si voleu gaudir de pel·lícules més alternatives, veure alguns dels èxits de la temporada que se us han escapat o simplement evitar un refredat pels sovint excessius aires acondicionats us donem algunes opcions.

Grindhouse Matadepera
Avís per navegants: aquesta opció segurament no és la millor per estomacs sensibles, però sí per ments curioses i àvides de cinema fantàstic i de terror. Cada diumenge, durant tot l'any i sense interrupció aquest agost, podeu gaudir a la Plaça de l'Escorxador d'un programa doble de pel·lícules de terror, gènere fantàstic, ciència ficció. Rarereses sovint sortides de la sèrie B que us faran preguntar-vos qui les escull. Doncs teniu l'oportunitat de conèixer millor un dels principials responsables, Gerard Misael, a qui vam entrevistar per parlar de projectes cinematogràfics i musicals. La programació és una sorpresa continua, si la voleu saber seguiu-los a Facebook.

Versió original espanyola a Can Gambús
Al Parc de Can Gambús, a Sabadell, trobareu cada dijous del mes d'agost una pel·lícula en versió original espanyola. La majoria són produïdes aquí, entre elles l'èxit de la temporada “Ocho apellidos vascos” o l'últim film de David Trueba, “Vivir es fácil con los ojos cerrados”, guanyadora del Goya a la millor pel·lícula el 2013. Però també hi podreu veure l'argentina, i molt recomanable, “Relatos salvajes”. Tot plegat gratuït i organitzat per La Capella, el bar del parc de Can Gambús.

Cinema entre antiguitats
El Mercantic és un lloc fantàstic per fer-hi un vermut, remenar llibres de segona mà i antiguitats i també per anar al cine. Durant agost i setembre és hora del cinema a la fresca per tots els públics i han apostat per grans clàssics contemporanis per tots els públics. Hi podeu gaudir de pel·lícules com “ET”, “Tibuón”, “Los Goonies” i “Forrest Gump”. Si no les heu vist a què espereu! I si les heu vist segur que teniu ganes de refrescar-les. Atenció perquè hi seran les primeres i última d'agost i tornaran amb força al setembre. Estigueu atents a les xarxes socials per seguir la programació. 

A