,
17/02/2014
Reciclatge artístic

Reutilitza per fer un hort urbà

Alguna vegada us heu plantejat plantar alguna cosa comestible a casa? Heu intentat fer un hort urbà i no sabieu com fer-lo? Doncs avui us presento unes quantes propostes perquè pogueu preparar el vostre hort urbà, ocupant poc espai i reutilitzant objectes ja usats.

En els horts urbans, la majoria de vegades s'hi planten espècies aromàtiques com: alfàbrega, farigola, romer… però s'hi  poden tenir des de tomàquets cherries fins a maduixes, passant per enciams i bajoques. A més, hi ha idees que, fins i tot, permeten que l'aigua d'una torreta passi a l'altra i així la reaprofiteu. Què hi ha més ecològic i profitós pel medi ambient que una cosa així?

Per exemple, per a fer el vostre hort urbà podeu reutilitzar palets, llaunes d'aliments en conserva, ampolles de plàstic, etc. Per quina idea us decanteu?

Espero que us hagi agradat i, sobretot, que ho poseu en pràctica.

Fins aviat!

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

Blanca Simó, estudiant de disseny. Enganxada al món del ganxet i de la mitja. Sempre interessada en les manualitats i al fet de reutilitzar qualsevol objecte per donar-li una segona oportunitat. Darrere d'un blog dedicat una mica a tot aquest món, al craft i al handmade en general.

26/03/2015
Molt bones!! Quant de temps sense passar per aquí!! Com porteu la pràctica de reciclar cosetes? Doncs avui us porto més idees.
19/11/2014
Bon dia! Ja torno a ser per aquí.
09/09/2014
Ja tornem a ser per aquí. Com ha anat l'estiu? Ja heu fet vacancetes?
14/07/2014
Aquí no es llença res, aquí s'aprofiten fins i tot les llaunes de conserva.
29/04/2014
Hola, ja torno a ser per aquí. Avui us porto una idea xula xula...
18/03/2014
Ja torno a ser per aquí i avui us proposo unes idees per reutilitzar marcs de quadres, de fotos, etc. Alguna vegada heu heretat un quadre de la família?
17/02/2014
Alguna vegada us heu plantejat plantar alguna cosa comestible a casa? Heu intentat fer un hort urbà i no sabieu com fer-lo?