AGENDA
Activa't
Dies 16 i 17 de setembre
2017
Teatre municipal La Llanterna
  • Móra d'Ebre

XIV jornades de jocs de rol i estratègia de la Ribera d'Ebre

Jornades que presenten una oferta d'oci alternatiu molt àmplia. Porten demostracions i campionats de diferents tipus de jocs de taula i de rol pensats per a tota la família. Aquest any, com a novetat presenten els jocs de rol dirigits a nens a partir de 3 anys.

De les activitats d’aquest any, en destaquen:

- Torneig del videojoc League of Legends (Lol). el món dels e-sports està ocupant cada cop més protagonisme a la xarxa, amb milions de jugadors només d'aquest joc a nivell mundial.

- Rol en viu: Selecció Natural a càrrec d'Enric Pla. El rol en viu és una variació dels jocs de rol, on els jugadors representen als personatges a temps real i de forma escenificada. En aquest cas, l'aventura se centra en un futur proper post guerra nuclear on uns supervivents desperten en una estació espacial. El director d'aquesta partida, Enric  Pla ha estat nominat en diferents ocasions com el millor Màster (director de joc) de les jornades de Tarragona.

- Xerrada ‘Els jocs aplicats a l'ensenyament’, a càrrec de Fernando Chavarria, llicenciat en Física i professor de Secundària amb dilatada experiència en l’ús de la gamificació a l’aula. És també autor de jocs de taula, amb dos jocs publicats: ‘10 Negritos’ (Peká Editorial 2015) i ‘Hatflings!’ (Meridiano6 2016). Membre de Ludo (Asociación de Autores de Juego de Mesa de España), ha obtingut diversos premis i mencions pels seus jocs, entre ells en el prestigiós Concurs Internacional de creació de Jocs de taula Ciutat de Granollers l’any 2013.

Preu: 

Gratuït

XIV jornades de jocs de rol i estratègia de la Ribera d'Ebre - Móra d'Ebre 2017

Et pot interessar

Montsonís
Divendrs 24 de novembre, 20h
Montsonís
Y-X o la fidelitat dels cignes negres
Divendres 24 de novembre, 21h
Celrà
Divendres 12 de gener, 19h
Platja d'Aro
Divendre 24 de novembre, 19h
Sant Pere de Riudebitlles
Mamapop
Dissabte 25 de novembre, 19h
Lleida
Leandre
Del 4 de novembre al 28 de gener
Lleida
Centelles
Del 2 de novembre al 21 de gener
Lleida
El Més Petit de Tots
De l'11 al 26 de novembre
Lleida