Opinió

Albert Pujol,Primer membre Centre Estudis de la Ribera d'Ebre (CERE)
"Si entenem que la cultura és coneixement, és art, són creences, és llei, són costums i tots els hàbits i aptituds adquirides per l'ésser humà, podem entendre que la cultura digital inclou totes aquestes qüestions creades"
dimecres, 17 gener, 2018
Albert Pujol,
"L'abordatge d'una cultura digital des d'una perspectiva crítica ha d'involucrar la reflexió profunda sobre les nostres formes d'apropiació tecnològica i el lloc que ocupen en la geopolítica del coneixement"
dilluns, 29 gener, 2018
Albert Pujol,
"Només fer ús de la tecnologia com a tal no és cultura digital"
dilluns, 6 novembre, 2017
Anna Zaera,
dijous, 27 juliol, 2017
Carme Abril Ferrer,Portaveu de la CUP a les Terres de l’Ebre
"Recuperem el nostre cos com una sobirania més, amb alegria, amb somriures i posem la vida al centre de tot"
dijous, 20 juliol, 2017
Carme Abril Ferrer,Militant de la CUP a Deltebre
"El feminisme ha de marcar la diferència enfront del patriarcat, hòmens i dones l’hem assumir en el camí cap a la igualtat"
dimarts, 6 juny, 2017
Ciutadà K,
"Malgrat que moltes persones i, malauradament molts professionals de la psique, continuen reforçant i animant la concepció de la solidesa de la nostra personalitat, el Gergen ens va venir a dir que en nosaltres convivien moltes formes de jo"
dilluns, 27 març, 2017
Joan González Fabra,Actor de La Passió de la Cava
"Cal cultura popular per fer més sòlida la cohesió social. No ens en podem rentar les mans ni una vegada més"
dimecres, 1 març, 2017
Anna Zaera,
"Un esforç que queda compensat per la il·lusió d’una troballa. De la pulsió d’arribar a un lloc millor. Sigui qüestió de supervivència física o simplement de ‘deixar-se caure’, de quedar-se, com a mínim, durant un temps"
dilluns, 6 febrer, 2017
Miquel Àngel Marín,Músic
"Abans, amb els sediments que ara es queden als pantans, el riu menjava mar, el delta menjava mar. I què en queda de la religió artística? On són els practicants d'aquesta secta de marges?"
dimarts, 31 gener, 2017
Pepa Subirats,Responsable del Museu de la Pauma de Mas de Barberans
"​I una vaca púrpura no és més que quelcom excepcional. Així ha estat aquest projecte que ens ha portat a eixamplar els marges en què ens és còmode treballar i experimentar amb un producte arriscat confiant plenament amb els seus creadors"
dilluns, 23 gener, 2017

Pàgines