Qui som

Surtdecasa.cat és una plataforma digital amb vocació de ser un referent en la informació cultural de proximitat, amb edicions territorials en diferents punts de la geografia catalana. Un mitjà modern i professional que, d'una banda, vol donar veu a les propostes culturals del territori i, per l'altra banda, dinamitzar i impulsar noves iniciatives.

Surtdecasa.cat entén la cultura com un element de transformació social i aposta per la proximitat a l'hora de donar veu a totes aquelles persones i projectes que contribueixen a mantenir viu el país. És un mitjà de comunicació que aposta per enfortir les comunitats culturals locals i un altaveu per mobilitzar coneixement també des de les perifèries.
 
Surtdecasa.cat s'emmarca en una realitat digital que afavoreix la col·laboració en xarxa, sent un mitjà interactiu, inquiet i apassionat.   

 

Surtdecasa.cat Ebre:

Coordinació: Neus Barberà (neus.barbera@surtdecasa.cat)
Responsable de continguts: Anna Zaera (anna.zaera@surtdecasa.cat
Responsable TIC: Robert Roig (robert.roig@surtdecasa.cat) 
Responsable àrea tècnica: Jordi Segarra
Redacció: Núria Sarabia, Roman Aixendri, Jordi Arrufat, Rosa Banqué, Elisabeth Bonfill, Montse Castellà, Jordi Duran, Oriol Fuster, Oriol Gracià, Judit Monclús, Roser Royo, Roser Sebastià, Marina Pallás, Vicent Matamoros, Rut Turch i Olga Tomàs. 
Fotògrafs: Cinta Segarra, Kristina Prancikeviciute, Anna Zaera, Jordi Martí.