Música
,
2018
Dies 27 i 28 d'octubre
Llocs diversos
La Sénia

VI Festival de Músiques en Terres de Cruïlla

Sisena edició del Festival Músiques en Terres de Cruïlla, que té per objectiu reunir música, cant i dansa d'arreu dels territoris de l'antiga Corona d'Aragó. 

Totes les activitats programades giren al voltant del centre d’interès d’enguany que és el binomi música i festa.

L’activitat principal continua sent la jornada formativa del dissabte, en què els especialistes i artistes convidats hi exposaran les seves experiències sobre la música de la festa mitjançant xerrades i demostracions al carrer (la Patum de Berga, les Festes de Santa Tecla de Tarragona, la Festa a la Plaça d’Amposta, els balls de mantons d’Ulldecona i d’Algemesí i sobre la música de les orquestres de ball, entre altres). 

Aquesta jornada es completarà amb la del diumenge al matí quan es farà el Seguici Festiu de les Terres de Cruïlla pels carrers del poble amb la participació d’elements i músics vinguts de tot l’àmbit territorial del festival.

Prèvia i cloenda
- Diumenge 21 d’octubre: tradicional taller de jota cantada i de jota ballada a càrrec dels professors de l’Aula de Música de la Terra, Arturo Gaya i Ester Baiges. música, com el
- Dissabte 3 de novembre: concert de la cantant algueresa i recent Creu de Sant Jordi, Franca Masu, acompanyada de la Banda de Música de l’Agrupació Musical Senienca.

Programa: 

*Consulta tots els detalls de la programació aquí (enllaç)

Preu: 

Entrada a la jornada del dia 27 és lliure (inscripcions abans del 26 d’octubre)
- Concert de Franca Masu: 5€  (entrades fins al dia 30 d’octubre).

Organitza: 

L’Agrupació Musical Senienca, el Centre d’Estudis Seniencs i l’Institut Ramon Muntaner.

Col·labora: 

Ajuntament de La Sénia.

Més informació: