Activa't
,
2021

Conferència 'La brossa que sura al Mediterrani, el perill silenciós per a la fauna marina'

Conferència 'La brossa que sura al Mediterrani, el perill silenciós per a la fauna marina', a càrrec de Lluís Cardona, professor agregat de la Facultat de Biologia de la Universitat de Barcelona i investigador del projecte Medsealitter.

La xerrada està inclosa dins de les activitats que es realitzen a la ciutat d’Amposta dins de la Setmana de la Natura i també forma part del programa de la 17ena Setmana del Medi Ambient del Medi Ambient del Parc Natural del Delta de l'Ebre.

La conferència permetrà conèixer la magnitud i l'impacte d'aquesta contaminació, i plantejar quines poden ser les solucions a aquest greu problema per al l’ecosistema marí i els seus habitants.

> Aforament limitat per ordre d'arribada

Organitza: 

Museu de les Terres de l'Ebre, Parc Natural del Delta de l'Ebre i Ajuntament d'Amposta

Accessibilitat

  • Accessibilitat física: ​Hi ha adaptacions per a que les persones amb mobilitat reduïda hi puguin accedir. Com poden ser les rampes, ascensors, passadissos amples…
  • Gossos d’assistència: Són gossos que han estat ensinistrats per a donar servei i assistència a persones amb discapacitat. Com els gossos “guia” que estan ensinistrats per a guiar a una persona amb discapacitat visual o ceguera​
  • imatge de control 1per1