Música
,
2021
Dissabte 13 de novembre, 20h
Unió Filharmònica d'Amposta
Amposta

Maridatge musical amb Salva Racero

En el marc del 27è Cicle de Música Ciutat d'Amposta, maridatge musical amb Salva Racero. La música i el vi són germans a l'hora de transportar-nos cap a un viatge de records i emocions. Alguns vins i algunes cançons són frescos i desenfadats, alegres i despreocupats. D'altres són intensos i profunds. Cada vi té el seu moment i la seva emoció associada, igual que els té cada cançó.

El Maridatge Musical és un espectacle en què els vins i la música en directe es busquen i es troben en sintonia, on l'espectador és transportat a un món de sensacions, emocions i record que no només es perceben a l'oïda o al paladar, sinó a una perfecta fusió de tots dos alhora.

Salva Racero, cantant, actor i sommelier, us guiarà per aquesta experiència sensitiva, amb la seva música i vins de la DO Terra Alta. El Maridatge Musical inclou el concert i el tast de 4 vins. Cada vi anirà acompanyat d'un aperitiu elaborat per Agrapats.

Preu: 

30€ | Compra la teva entrada aquí (enllaç)

Organitza: 

Societat Musical La Unió Filharmònica d'Amposta

Accessibilitat

  • Accessibilitat física: ​Hi ha adaptacions per a que les persones amb mobilitat reduïda hi puguin accedir. Com poden ser les rampes, ascensors, passadissos amples…
  • Gossos d’assistència: Són gossos que han estat ensinistrats per a donar servei i assistència a persones amb discapacitat. Com els gossos “guia” que estan ensinistrats per a guiar a una persona amb discapacitat visual o ceguera​
  • imatge de control 1per1