Menjar i beure
,
2021
Del 30 de juliol al 14 d'agost
Bars i restaurants
Tortosa

XVIII Jornades de la Cuina cajun

En el marc de la XXVIII Mostra de Jazz de Tortosa, 18a edició de les Jornades de la Cuina cajun amb tapes, plats i menús que els restauradors del municipi han preparat per a l'ocasió. 

Establiments amb cuina cajun:
Restaurant Lo Paiolet | Restaurant del Parador de Turisme | Monclús Licors Gotim | Boka | Lo Portal de Tamarit | Sabor a Tango | Los Banys | Restaurant L'Olivera | Tanins Vinoteca | Green Way Crew | Forn de la Canonja | La Placeta Curto Berenguer

> Més detalls i preus aquí - enllaç.

Sinopsi: 

La cuina Cajun es defineix com a rústica i de preparació senzilla. Això no està en contradicció amb la intensitat del seu sabor, ja que per ser autènticament cajun ha d’incloure, entre d’altres ingredients, el picant.

Cuina que es va desenvolupar al Delta del Mississipí (bressol del Jazz), i amb paral·lelismes amb la cuina d’aquestes terres, la cajun és una cuina rica en sabors i productes com els arrossos, les verdures, el peix i les aus. Influïda pels colons francesos, espanyols i molts immigrants africans, és per aquestes influències que és una de les cuines mes refinades dels Estats Units. 

Organitza: 

Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Tortosa i Acadèmic.

Més informació: 

  • imatge de control 1per1