Jump to navigation
Dissabte 4 de maig, 11:30h
Diumenge 5 de maig, 11h
Del 26 d'abril al 5 de maig
Del 3 al 5 de maig
Diumenge 12 maig, 10:30h
Del 19 d'abril al 12 de maig
En el marc dels 'DiXous al Forn de la Canonja' i de les XIX Jornades de Cuina Cajún de la XIX Mostra de Jazz de Tortosa, segona Nit del Xef Convidat amb un sopar degustació de cuina surenya tradicional de Luisiana a càrrec del xef americà Charles Andre G.
MENÚ: - Pilotes Boudin (de carn i arròs) & pastís de salmó amb salsa remoulade picant - Gumbo de marisc (gambes i crancs) i pollastre - Peix 'ennergrit' amb amanida de cogombre i de panís i alvocat - Postres: pastís de préssec amb gelat de vainilla
33€
Reserves al 658 353 448 (Places molt limitades)
Forn de la Canonja
Surtdecasa.cat
Facebook Forn de la Canonja