Jump to navigation
Dies 27 i 28 d'abril
Del 12 al 28 d'abril
Mes d'abril
Del 26 d'abril al 5 de maig
Del 3 al 5 de maig
Diumenge 12 maig, 10:30h
Menú degustació del mes de Setmana Santa de l'Hotel Restaurant Diego.
Menú: Assortit d'embotits de la Finca: - Carpaccio de vedella amb escuma d'albergínia - Roast beef amb salsa tàrtara - Cecina amb Parmesà Pa de vidre amb tomàquet de penjat Entrants freds del mar: - Boqueró amb mousse d'albergínia - Carpaccio de tonyina amb maionesa de soia - Mil fulls de mousse de llagostins Croquetes de rabo de bou i patates palla Calamarets amb favetes Ou, carxofes i foie d'ànec
A triar peix o carn: - Lluç al donosti - Bacallà amb carxofes - Salmó a la crema de taronja - Ternasco al forn amb patates panadera - Rabo de bou -Secret ibèric amb salsa de tòfona
Postres a triar: - Mil fulls de crema amb xocolata calenta - Farinetes - Gelat de torró amb xocolata calenta
Cafè Aigües, vins i caves del Celler
45€ (Iva inclòs)
Reserves a: Telèfon 977 71 90 17 diego@hoteldiego.com
Hotel Restaurant Diego
Web Hotel Restaurant Diego Facebook Hotel Restaurant Diego